Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 09. 02.

Egy oroszlánnő Aleppóból

2018. 09. 02.

Eredetileg egy ilyen idézetet szántunk ide,”Egy női oroszlán Aleppóból”, azonban sokkal jobb egy nagyszerű szíriai nőnek nevezni a képen látható hölgyet.

Ez egy önkéntes kampány része, aminek célja, hogy fiatalokat toborozzon a háború romjainak eltakarításához és a szíriai városok újjáépítéséhez, miután a Szíriai Fegyveres Erők helyreállították a biztonságos környezetet. Újra egy szíriai nő emlékezteti a világot, hogy sokan csak a hangjukat emelik fel és így követelnek egyenlőséget, de vannak olyan nők, akik bizonyítják a világnak, hogy a különbségek csak a beszűkült gondolkodásúak szemében léteznek.

Ez egy példa a szíriai nők tetteire, a nőkére, akik fegyvert adtak fiaik és lányaik kezébe és elbúcsúztak tőlük, mikor a háborúba indultak, példa a nők tetteire, akik segítették a férfiakat és vállt a vállnak vetve álltak helyt velük a harctereken és a polgári védelemben.

Sok ellenség el fog bukni, minden ellenség el fog bukni, mielőtt Szíria elveszne; lehet hogy Szíriának nincs legfejlettebb technikával felszerelt hadereje, sem a legmagasabb életszínvonala, azonban olyan népe van, aki hisz Szíriában, a hazájában és nem fogja vissza erőfeszítéseit ha a hazája védelméről van szó.

A kép egy szíriai nőt mutat, akit becsülete koronáz meg azzal, hogy önkéntesen jelentkezett Aleppo megtisztítására és újjáépítésére.

Önnek, Hölgyem több a becsülete és a büszkesége ebben a poros munkaruhában, mint a világ legnagyobb részének együttvéve!

#Szíria_fennmaradt

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑