Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 02. 05.

Egy orosz pilóta emlékére

2018. 02. 05.

Az Orosz Légierő egy SZU-25 harci repülőgépe feladatot hajtott végre Idleb felett, amikor terroristák vállról indított légvédelmi rakétákat lőttek ki rá és eltalálták.

A repülőgép amikor eltalálták az Idleb tartományi deeszkalációs övezet felett haladt. A pilóta katapultált és ereszkedés közben a terroristák tüzet nyitottak rá és megsebesítették.

Földetéréskor kapcsolatba lépett az Orosz Légierő bázisával és a közös szíriai-orosz kutató-mentő csoportokkal. A terroristák megpróbálták elfogni a pilótát, tűzharcba kerültek vele. Miután elfogyott a tölténye, egy kézigránáttal inkább felrobbantotta magát minthogy fogságba essen. Lefilmezték a holttestét és felhasználták az incidenst a propagandájukhoz, emlékeztetve a világot arra, hogy miért nem szabad az ilyeneket emberszámba venni.

Háborúkban az ilyen incidenseket, ahol repülőgépek veszhetnek el, számításba kell venni, azonban egy pilótára lőni a földről, aki ejtőernyővel ereszkedik le, ezután megölni miközben megsebesült, túl megy minden háborús bűncselekményen és megsérti a hadviselés szabályait.

Nem fogunk megosztani információt a pilótáról, mivel az Orosz Honvédelmi Minisztérium idáig még nem tette meg . Azonban az orosz pilóta nem adta meg magát és megvédte katonai becsületét a Föld bolygó hulladékaival szemben.

Az incidenst nem tekintve, senki nem tervezte, hogy irgalmazni fog az Idleb tartományt megszálló terroristáknak, ehhez nincs más hozzáfűznivalónk. Azonban az orosz lépésektől függetlenül a szíriai megtorlás meg fog történni, és amikor ez bekövetkezik mindenki meg fogja tudni, hogy a Szíriai Fegyveres Erők bosszút álltak egy hősért, aki mártírhalált halt Szíriáért és a saját hazájáért távol a családjától.

Nyugodj Békében Bajtárs! Szíriában és Szíriáért haltál mártírhalált, miközben megpróbáltad eltakarítani a szemetet, amit a nyugati hatalmak teremtettek.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑