Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 04. 27.

Elég egy hazugság…

2018. 04. 27.

USA: 106 darab robotrepülőgép/rakéta elérte a célpontját, a Szíriai Légvédelmet a támadó eszközök becsapódása után aktiválták.

Donald J. Trump:

„Tökéletesen végrehajtott csapás… A küldetést teljesítettük!”

Csak egy hazugság elég, hogy az egész jelentést hiteltelenítse, alig egy hazugság a jelentésükben és az egész hihetősége legalább is megkérdőjelezhető, hanem mellőzhető.

Az alábbi kép világosan megmutatja egy Tomahawk robotrepülőgép teljesen egészben maradt, titánborítású robbanófejét úgy, ahogy a Szíriai Légvédelem lelőtték és a robbanófej nem érte el a kijelölt célját, valamint a szíriai csapatok begyűjtötték.

Eltérően az USA tisztségviselőitől, a Syrian Arab Army oldal soha nem állította, hogy egyetlen robotrepülőgép vagy rakéta sem érte el a célját, arról számolt be, hogy a többségük nem érte el, valamint a támadás következményeiről készült felvételek alátámasztották előzetes beszámolójukat! Azonban az USA nagyhatalmú fegyveres erőinek képviselő ilyen nem ismernek el.

Az USA nem is tett említést Nagy-Britannia és Franciaország támadó eszközeiről, mert biztosak vagyunk benne, hogy egyetlen francia rakéta sem találta el a célját, miközben a brit rakéták sorsa továbbra sem ismert.

Szórakoztató, hogy a szíriai és orosz állításokat tagadó személyek időközben hirtelen eltűntek ugyanúgy, mint amikor a Syrian Arab Army oldal beszámolt róla, hogy az „első vonalbeli” vagy legmodernebb, vagy a még jobb „közeli légi harcra optimális” AIM-9X rakétájuk nem tudott eltalálni egy régi szovjet gyártmányú szíriai SZU-22M4 vadászbombázót, amelyet hazai gyártású elektronikai harceszközökkel volt felszerelve. Vagy amikor a Syrian Arab Army oldal arról számolt be, hogy tavaly a támadó amerikai Tomahawk robotrepülőgépek nagyobb része nem érte el az Al-Shairat légi bázist és felvételeket mutatott arról, hogy SZU-22M4 vadászbombázók szállnak fel a támaszpontról közvetlenül az agressziót követő reggel.

.

Nincs kétségünk felőle, hogy ha az USA, Nagy-Britannia és Franciaország, általában a NATO nagyobb része a tények szerint „elfogadható” szintű veszteséggel meg tudta volna ismételni a líbiai forgatókönyvet, akkor nem várt volna ilyen sokáig.

.

Az alábbi hivatkozáson nézzék meg az Orosz Honvédelmi Minisztérium szép kis mai albumát a háromhatalmi agresszió során semlegesített támadó eszközökről:

https://www.facebook.com/syrianmilitary/posts/1696397260441649

Az Orosz Honvédelmi Minisztérium nevében: megerősítették, hogy amit a Syrian Arab Army oldal állított, miszerint kettő darab egészben maradt Block IV sorozatú amerikai manőverező roborepülőgépet Szíria átadott az Oroszországi Föderációnak. Ezeket a „csinos, intelligens és új” csapásmérő eszközöket.

#Syria_Prevailed

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , , , ,
Back to Top ↑