Cadmus fordítás Cadmus

Élvonalbeli fogászat Győrben

A szájüregben kialakuló problémák nem csupán a fogakat érintik, hanem az egész testre kiható gócok is létrejöhetnek itt.

Egy itteni gyulladás például számtalan egészségügyi gondot képes okozni, akár még hajhullást és különböző bőrproblémákat is. Ezért is rendkívül fontos, hogy legalább félévente felkeressünk egy fogászatot általános ellenőrzés céljából. A rendszeres kontrollal sokat tehetünk a nagyobb bajok elkerüléséért.

Fogászat Győr

Győrben a legjobb hely, ahová csak mehet, a Dentys fogorvosi rendelője.

Tapasztalt asszisztensekkel, szakképzett orvosokkal és a legmodernebb eszközökkel várjuk minden kedves páciensünk. Az első konzultáción részletes, digitális röntgenképet készítünk, amiben alaposan felmérjük fogai és szájürege állapotát, majd részletes tájékoztatást nyújtunk az esetleges teendőkről.

Amennyiben valamilyen beavatkozásra van szükség, például fogtömés vagy gyökérkezelés, azt gyorsan és fájdalommentesen elvégezzük. Jól olvasta, szakértelmünknek és élvonalbeli felszerelésünknek hála nálunk még a gyökérkezelés is csupán egy apró kellemetlenség. Ezzel a kezeléssel a legtöbb rossz fog megmenthető; fogászatunkmindig az eredeti fog megőrzésére törekszik, amíg az lehetséges. Amennyiben mégis foghúzásra kerül a sor, az elvesztett fog pótlására is számos lehetőséget kínálunk, műfogsortól implantátumokig. Mivel az egészség mellett a fogak esztétikuma sem elhanyagolható, ezért a Dentys fogászat az esztétikai kezelések széles skáláját is lefedik.

Megosztom:


Back to Top ↑