Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2014. 11. 29.

Engedetlen nőket gyilkolnak a terroristák(megrázó felvételek +18)

2014. 11. 29.

Nyilvánosan végzik aki azokat a nőket akik nem hódolnak be az Iszlám Állam akaratának.

Ninive tartományban hat ápolónőt és orvost végzek ki a terrorista szervezet mert megtagadták az együttműködést.  A kórházban dolgozó asszonyok a civileket természetesen ellátták, de a sebesült terroristáknak nem voltak hajlandók segítséget nyújtani.

Moszulban pár napja robbantották fel a Mar Korkis káld templomot. A városban csak pár tucat keresztény maradt, hogy megpróbálják megóvni a keresztény szent helyeket. A terroristák három keresztény nők elfogtak mivel,se nem fizették a hitetlenek különadóját a zsizját, se nem hagyták el a várost, ezért nem marad más lehetőségük mint hogy áttérjenek az iszlámra. Mivel az asszonyok ezt megtagadták és kitartottak hitük mellett, ezért nyilvánosan kivégezték őket a város egyik főterén.

Két  héttel ezelőtt egy egész családot végzek ki a szervezet egyik csoportja mert az apa nem volt hajlandó a 14 éves lányát férjhez adni Abu Abudllah terroristavezetőhöz.

Mohamed Mahdi iraki emberi jogok minisztere szerint egyre több olyan jelentés érkezik a minisztériumba ami a szex dzsihádra kényszerített nők haláláról szólnak. Csak ebben a hónapban 30 olyan esetről tudunk, hogy belehaltak a nemi erőszakba az asszonyok. Volt olyan esett amikor már teherbe ejtett  nőket kényszerítettek a szex dzsihádra. Emiatt gyakran elvetéltek, és meghaltak.

 

Az Iszlám Állam terrorszervezet már a megalakulása idején példát statuált az általuk létrehozott törvényeket megszegő asszonyokon.

Az első nagyobb megbotránkoztatást egy szíriai rakkai lány megkövezése okozta. A  terroristák szerint Fatoum Al-Jassem a saría ellen vétkezek mert a facebookon saját profillal rendelkezett.

rakkai lány

Fatoum Al-Jassem rakkai lány halálrakövezése

Egy másik asszonyt az Aleppohoz közeli Manbij településen egy dróttal  fojtottak meg mert, nem engedelmeskedett a várost uraló terroristáknak.

MEGRÁZÓFELVÉTEL:(+18)

orientalista.hu

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑