Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 09. 17.

Európa megszállása szépen, folyamatosan és rendben zajlik (2. felvonás)

2015. 09. 17.

Tekintettel arra, hogy a történelem körkörösen ismétli önmagát a végtelen időben, senkinek sem kell csodálkoznia azon, hogy az események idáig jutottak.

A történelem körkörösen ismétli önmagát, mégis mindig egy kicsit máshogyan, fraktálszerű végtelen örvényeket kavar, ami vonzza és vonzza ugyan azokat a dolgokat, amiket az emberiség valaha elkövetett és valaha el fog követni.

Az Európai Unió gazdasági vállalkozás gyorsan kimutatta a foga fehérjét, a valódi arcát. Az Európai Unió gazdasági vállalkozás döbbenten és felháborodva vette tudomásul, hogy perem gyarmatai nem úgy képzelik el Európa megszállását, mint ahogy ők eltervezték. Az Európai Unió gazdasági vállalkozás szinte kétségbe esett, hogy peremgyarmatai ellenállnak annak az elképzelésnek, hogy ezek az ország komplett menekülttáborrá változzanak. A perem gyarmatok nem akarnak beletörődni abba, hogy az Európai Unió gazdasági vállalkozás gátlástalan haszonélvezői által okozott népvándorlás miatt a gyarmatországok nyomornegyeddé, háborús övezetté, szemétkupacokká változzanak.

Elkezdek önállósodni.

A nemzetállamok önállósodási törekvései háborús időkben elég nagy kihívás elé állítja az adott gyarmat országok lakóit, de a függetlenedésnek és a szabadságnak mindig ára van.

Természetesen az Európai Unió gazdasági vállalkozás nem fogja ezt tétlenül tűrni, és mindent megtesz annak érdekébe, hogy megosztottságot, káoszt és olyan ellenségképet alakítson ki a függetlenedő gyarmat országokról, amibe bele fognak bukni, és természetesen minden mehet tovább a terv szerint.

Bebizonyosodott az a filozófia alaptétel is, hogy a többség sohasem képviselheti az igazságot, mert ha a többség képviselné, akkor a dolgok egyre jobb irányba haladnának a jobbító szándék révén. Azonban a többség az ostobaságot képvisel és mellőzi a józan észt, így Európa megszállás továbbra is szépen, rendezetten halad előre.

A harmadik világháború már rég kirobbant, ha nem vesszük figyelembe Líbia NATO lerohanását, akkor tulajdonképpen Szíria négy évvel ezelőtti megtámadását vehetjük kiindulópontnak.

Bár a háborút fegyverekkel vívják a közel-keleti fronton, Európa háborús övezetében és a világ más pontján, mert ugye világháborúról van szó, a média felületén zajlik a csata. Nem is az információ birtoklásán és megszerzésén van a hangsúly, mert közölni bármit lehet, hanem azon, hogy kinek van a kezében az információközlés legnagyobb szegmense. A harmadik világháborút az fogja megnyerni, aki leglefedettebb információközlés bázisával rendelkezik, akinek az információi közlése a legnagyobb rétegekhez eljut. Az többséghez, akik pontosan ebből és a fenti elvből kifolyólag sohasem képviselhetik az igazságot.

Nyugat felett lassan bealkonyodik. A zsidó-keresztény kultúrkörben a média által lebutított tömegek birkává, birkacsordává válnak, az iszlám vallás kultúrkörébe tartozó, média által lebutított embertömegek pedig vérengző fenevaddá.

Ám az Ember, a nagybetűs Ember, éljen a világ bármely pontján, legyen bármely vallás követője, éljen bármelyik kultúrkörben, a legnagyobb megpróbáltatások közepette is Ember marad!

Emberekre van most szükség Európában, nem birkákra és vérengző fenevadakra!

Bár Európa megszállása tökéletesen a tervek mentén halad, tartogat még pár olyan fordulatot a történelem ismétlődő kereke, amiről most még álmodni sem merünk.

Isten óvja Európát! Isten óvja Magyarországot!

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑