Cadmus fordítás Cadmus
Magyarország

2015. 07. 31.

Exkluzív:  Egy terrorszervezet sajtósa a szerb-magyar határ mentén készített beszámolót

2015. 07. 31.

A déli szomszédunk határáról jelentkezett be egy terrorista sajtós, azzal hogy elpanaszolja sanyarú sorsát és hogy a magyar rendőrség  a „menekülttársaival” együtt üldözi őket.

11780458_10153389579580873_94298775_n

A terrorista csoport közepén elől az a Thaer Al-Nashaf pózol gépfegyverrel, aki most a szerb -magyar határ mentén próbál bejutni a hazánkba.

Köszönhetően a mesterségesen kirobbantott „arab tavasznak”  a  közel-keleti háborúk, konfliktusok, népirtások  és etnikai vallási üldözések hatására emberek milliói kénytelenek voltak elhagyni otthonukat. Sokan belső emigrációba kényszerültek, a kedvezőbb feltételek miatt  menekültek százezrei indultak az Európai Unió felé, akik közé ezrével bújnak meg  szökésben lévő terroristák, vagy épp olyanok akiket szándékosan küldtek különböző feladatokkal megbízva.

Szíriában és Irakban is a terroristák elleni háború kimenetele a kormányerők győzelmét vetíti elő, ami azt jelenti hogy a nyugat által támogatott terroristák vagy meghalnak a háborúban vagy megszöknek és Európába emigrálnak.

Az elmúlt időszakban Szaúd-Arábia és Katar leállította azoknak terrorszervezeteknek vagy csoportoknak a finanszírozását akik meghátráltak vagy területeket vesztettek el a szíriai és iraki kormányerőkkel szembe.

A magát Szíriai Szabad Hadseregnek(FSA)  nevezett terrorszervezet is hasonló sorsra jutott. A nyugat által „mérsékelt iszlamista csoportként” beállított gyilkos banda az emigrációban Ankarában székelő ellenzéki árnyék kormány hadseregeként működik Szíriában. Az FSA erejéből sokat veszített, mert tagjainak többsége az A-Kaida szíriai ágának számító Nuszra Fronthoz lépet át, miután képtelen volt állásait megtartani a Assad vezette kormányerőkkel szembe.

A damaszkuszi vezetés már ewgy éve erre figyelmezeti Európát, hogy a menekültek közé terroristák fognak beférközni. Idáig csak hallani meg sejteni lehetett erről, de most saját maguk által készített felvételek bizonyítják, hogy itt vannak közöttünk.

11798362_10153389584920873_916182932_n

Thaer Al-Nashaf terrorista és celeb jó pénzért a katari AlJazeera csatornán buzdítja az embereket, hogy csatlakozzanak a terrorszervezetekhez.

A többi terrorszervezettel szövetségeben lévő Szíriai Szabad Hadsereg(FSA) nevű terrorszervezetek egyik terroristája akit gyakran a szervezet szóvivőjeként és legfontosabb riportereként állítanak be a szerb –magyar határról jelentkezett be egy beszámoló  anyaggal amiben a menekültek helyzetéről beszél.

Thaer Al-Nashef az FSA egyik terroristája és celebe, az elmúlt években gyakran tűnt fel katari és szaúdi csatornákon amiben a dzsihádra buzdította a világ muszlimait. Természetesen jól tudjuk, hogy az ilyen műsorokban való szerepléséért szép összeget szoktak fizetni. Viszont a két vahabita állam levette a kezét az FSA-ról és Al-Nashefról is mivel nem értek el eredményeket, nem voltak elég sikeresek a toborzásban.

Al-Nashef ezért kénytelen volt elszökni Szíriából és a menekültek közé elbújva elindult az Európai Unió felé, hogy kihasználja az európai szociális rendszer előnyeit és menedékjogot kérjen és szép összegű segélyt kapjon valamelyik EU-s államtól.

Al-Nashef  hónapokra eltűnt egyszer csak egy videofelvételen bukkant fel és állítása szerint már a szerb-magyar határnál van több „menekült társával együtt, embertelen körülmények között. A megszökött terrorista sajnáltatja magát, hogy két napja élelem és víz nélkül vannak a senki földjén és mindenféle bogár csípésektől szenved.

Felháborodottan támadja a magyar hatóságokat, akiket kegyetlen embereknek állít be, mert állítása szerint üldözi őket és kiképzett kutyákat eresztenek  a menekültekre.

Al-Nashef  hazugsággal illeti európaikat és felteszi a kérdést, hogy hol van a demokrácia és emberi jogok amiket a nyugat ígért nekik.

A terrorista tovább panaszkodik, hogy Magyarország az EU kapuja ahol szándékosan kapnak el minden menekültek és erőszakkal kényszerítik a regisztrálásra. Al-Nashef óva inti a utána jövő társait, hogy vigyázzanak a magyar hatóságoktól nehogy a elkapják őket, mert ha itt regisztrálnak nem tudnak tovább menni, ahol sokkal jobb  körülmények és lehetőségek(segélyek) vannak mint Magyarországon.

Nem tudjuk pontosan a felvétel mikor készülhetett, a videomegosztó oldalakra július 26.-án került fel.

Orientalista.hu – Sinoda

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑