Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2016. 05. 04.

Felvételek Aleppo pusztításáról

Az ANNA News felvétele, amely Aleppoban készült és egy terroristák által polgári lakónegyedre mért rakétatámadást és pusztítást mutat be.


Most a nyugati média logikája szerint a Szíriai Arab Hadsereg bombázza a saját polgárait, bombázza a saját katonái családtagjait, amit szerintük az elmúlt öt év során is tett; de ironikusan szolva, a hadsereg még mindig talpon van. Az a hadsereg, amelyik az ő gondolatmenetük alapján legyilkolja a saját családtagjait. Senkinek sem szükséges az egészet teljesen átlátni, hogy megértse ez így baromság.

Ezenkívül – a nyugati propaganda “logikája” szerint – a Szíriai Arab Hadsereg szétlő egy lakónegyedet, azután meg odaküldi a saját mentőegységeit és katonáit, hogy segítsenek!!
Eddig a pontig azt reméltük, ezeknek a bértollnokoknak legalább annyi eszük van, hogy hülyén érezzék magukat!
Nem foglalkozunk a propagandával, amit a nyugati országokban terjesztenek arról, hogy mi zajlik nálunk. A szíriai kormány mindig a népével foglalkozott, azzal, mit gondolnak és akarnak! Aleppo lakosai nagyon jól tudják, igazából kik felelősek a lakónegyedek elleni támadásokért és tisztában vannak vele, hogy kik is támogatják ezeket a megszálló terroristákat.
Hívhatják őket “mérsékelteknek”, hívhatják őket aminek csak akarják, de a megszálló terroristáknak Aleppoban nem fogunk kegyelmezni, amikor itt az ideje végezni fogunk velük és példát statuálunk. Ez az idő rohamosan közeleg.
A megjegyzés kedvéért, olyan terrorszervezetek cselekedtek ilyet és sok hasonló támadást, amelyeket az Európai Unió és az USA “mérsékelteknek” sorolt be. A kérdés az, hogy megtűrne bármilyen más ország hasonló támadást az állampolgárai ellen ezen a világon? Oroszország egy határozati javaslatot nyújtott be az ENSZ Biztonsági Tanácsában, hogy a támadásokat elkövető terrorista csoportokat nyilvánítsák terrorszervezeteknek, ugyanúgy mint az ISIS-t és az Al-Nuszrat (Al-Kaidát), de ezeket az erőfeszítéseket az USA és az EU megakadályozta.
Ezeket a megszálló csoportokat hivatalosan támogatják pénzzel, fegyverekkel és kiképzéssel az USA, Szaúd-Arábia, Katar és Törökország.
Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

A nyugat által támogatott mérsékelt ellenzék a civileket lövi Aleppoban:

.
Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑