Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2016. 05. 04.

Felvételek Aleppo pusztításáról

2016. 05. 04.

Az ANNA News felvétele, amely Aleppoban készült és egy terroristák által polgári lakónegyedre mért rakétatámadást és pusztítást mutat be.


Most a nyugati média logikája szerint a Szíriai Arab Hadsereg bombázza a saját polgárait, bombázza a saját katonái családtagjait, amit szerintük az elmúlt öt év során is tett; de ironikusan szolva, a hadsereg még mindig talpon van. Az a hadsereg, amelyik az ő gondolatmenetük alapján legyilkolja a saját családtagjait. Senkinek sem szükséges az egészet teljesen átlátni, hogy megértse ez így baromság.

Ezenkívül – a nyugati propaganda “logikája” szerint – a Szíriai Arab Hadsereg szétlő egy lakónegyedet, azután meg odaküldi a saját mentőegységeit és katonáit, hogy segítsenek!!
Eddig a pontig azt reméltük, ezeknek a bértollnokoknak legalább annyi eszük van, hogy hülyén érezzék magukat!
Nem foglalkozunk a propagandával, amit a nyugati országokban terjesztenek arról, hogy mi zajlik nálunk. A szíriai kormány mindig a népével foglalkozott, azzal, mit gondolnak és akarnak! Aleppo lakosai nagyon jól tudják, igazából kik felelősek a lakónegyedek elleni támadásokért és tisztában vannak vele, hogy kik is támogatják ezeket a megszálló terroristákat.
Hívhatják őket “mérsékelteknek”, hívhatják őket aminek csak akarják, de a megszálló terroristáknak Aleppoban nem fogunk kegyelmezni, amikor itt az ideje végezni fogunk velük és példát statuálunk. Ez az idő rohamosan közeleg.
A megjegyzés kedvéért, olyan terrorszervezetek cselekedtek ilyet és sok hasonló támadást, amelyeket az Európai Unió és az USA “mérsékelteknek” sorolt be. A kérdés az, hogy megtűrne bármilyen más ország hasonló támadást az állampolgárai ellen ezen a világon? Oroszország egy határozati javaslatot nyújtott be az ENSZ Biztonsági Tanácsában, hogy a támadásokat elkövető terrorista csoportokat nyilvánítsák terrorszervezeteknek, ugyanúgy mint az ISIS-t és az Al-Nuszrat (Al-Kaidát), de ezeket az erőfeszítéseket az USA és az EU megakadályozta.
Ezeket a megszálló csoportokat hivatalosan támogatják pénzzel, fegyverekkel és kiképzéssel az USA, Szaúd-Arábia, Katar és Törökország.
Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

A nyugat által támogatott mérsékelt ellenzék a civileket lövi Aleppoban:

.
Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑