Cadmus fordítás Cadmus
Internet sejkség

2015. 05. 28.

Gondolatok Abdul Rahman sejktől (13.rész)

2015. 05. 28.

Dőlnek a bálványok.  Küldetés. Kontraszelekció.

Dőlnek a bálványok

A szabadság otthona, ami arról híres, hogy nem köti az egyént a korlátozás béklyója, mégsem szabad. Az USA lehallgatja állampolgárait és kit tudja, még kit? Csak azt nem tudom, miért ekkora hír ez? Nem tudta ezt senki? Miért fejleszti hadiiparát, biztonsági berendezéseit, felderítési technológiáit egy állam, ha ezeket nem alkalmazza? Ki volt eddig olyan balga, hogy azt hitte szabad?  Hiszen nem lehet klónozni a szabadság elvétele nélkül!

Szükséges tudni, hogy ki mennyit keres és ezt mire költi. A költekezésnek kialakított mederben kell történnie. Ez nem elég. A gondolkodásnak is kialakított mederben kell folynia. Ennek tesztelése, szondázása nem történhet ellenőrzés, tehát a szabadság korlátozása nélkül.

Amikor ennyi hazugságot dobnak piacra, mindenképpen szükséges azoknak a határoknak tesztelése, amin belül ezek még etethetők.

Most pedig egy farizeus műfelháborodás vonul végig a világon, mintha ez különleges lenne… Tegye fel a kezét, aki nincs megfigyelés alatt? Igen naiv az, aki azt hiszi, hogy szabad.

Küldetés

Az Iszlám szó a béke megtalálását, a megbékélést jelenti. Aki Isten akaratában megbékélt, az muszlim. Hitünk szerint muszlimok a bolygók, melyek Isten által meghatározott pályáikon keringenek, az állatok és növények, melyek szintén Isten akaratának megfelelően teljesítik életüket. Egyedül a tudattal rendelkező ember, ki választhat Isten akarata, vagy saját elgondolásai között. Az Iszlám tehát nem a muszlimoknak szól. A Koránban muszlimként említtetik minden próféta Ábrahámtól kezdve Izsákon keresztül Mohamedig (béke reá). A Korán egy alkalommal sem szólít így: „Ó muszlimok!”. Mindig így szólít: „Ó, emberek!”, vagy „Ó, kik hisznek!”, vagy „Ó, Ádám gyermekei!”.

Ezek után érthetetlenek az Iszlám nevében elhangzó felszólítások mások kirekesztésére, megkülönböztetésére, sőt, legyilkolására.

A külső erők által támogatott Iszlámot romboló erők sikerrel alakítottak ki ellenérzéseket az Iszlámmal kapcsolatban. Ezek az erők el fognak tűnni, mint eddig mindig a történelem folyamán, de az Iszlám fennmarad eredeti küldetése szerint. Az Allah kezében van.

Kontraszelekció

Amikor a természetben nincs elegendő táplálék, az állatvilágban lelassul, vagy megáll a szaporodás. Táplálékbőség idején pedig a hímek több utódot nemzenek.. Az ember ezt is fordítva csinálja. A nyomorban virágzik a gyermekáldás, a gazdagságban pedig alig van utód…

Hasonlóság a túlszaporodáskor mutatkozik. Túlszaporodás esetén az állatvilág létszámát újra beállítják az elszaporodott ragadozók, paraziták és a betegségek. Az emberiség túlszaporodása esetén is megjelennek a pénzvilág parazitái, valamint a járványok. Ezek csak azt irtják ki, aki nem képes fogyasztó lenni.

Majd újból az eltérés következik. Az állatvilágban szelekció zajlik, ahol a legellenállóbb és legerősebb marad életben, míg az emberek közt kontraszelekció, ahol csak a legsunyibb, legádázabb, legerőszakosabb és genetikailag legsilányabb szaporodik tovább…

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑