Cadmus fordítás Cadmus
Internet sejkség

2015. 06. 17.

 Gondolatok Abdul Rahman sejktől (14. Rész)

2015. 06. 17.

Lehallgatási botrány, Levél amerikai barátaimhoz, Lenyúlások országa.

Lehallgatási botrány

Dőlnek a bálványok. A szabadság otthona, ami arról híres, hogy nem köti az egyént a korlátozás béklyója, mégsem szabad. Az USA lehallgatja állampolgárait és kit tudja, még kit? Csak azt nem tudom, miért ekkora hír ez? Nem tudta ezt senki? Miért fejleszti hadiiparát, biztonsági berendezéseit, felderítési technológiáit egy állam, ha ezeket nem alkalmazza? Ki volt eddig olyan balga, hogy azt hitte szabad?  Hiszen nem lehet klónozni a szabadság elvétele nélkül!

Szükséges tudni, hogy ki mennyit keres és ezt mire költi. A költekezésnek kialakított mederben kell történnie. Ez nem elég. A gondolkodásnak is kialakított mederben kell folynia. Ennek tesztelése, szondázása nem történhet ellenőrzés, tehát a szabadság korlátozása nélkül.

Amikor ennyi hazugságot dobnak piacra, mindenképpen szükséges azoknak a határoknak tesztelése, amin belül ezek még etethetők.

Most pedig egy farizeus műfelháborodás vonul végig a világon, mintha ez különleges lenne… Tegye fel a kezét, aki nincs megfigyelés alatt? Igen naiv az, aki azt hiszi, hogy szabad.

Levél amerikai barátaimhoz

Kedves Amerikai Barátaim!

Kifejezem szeretetemet irántatok. Ti egy jóakaratú, tiszta szívű nép vagytok és erre kötelez történelmetek, melyben elsőként fogalmaztátok meg az egyetemes emberi jogok nyilatkozatát.

Titeket is megvezetnek, minket is.

Nem fogom elfelejteni soha, hogy a Ti nemes népetek hatóságai terroristaként kezelt egy bamakói börtönben. Milyen felhatalmazás alapján tehették ezt? Mi lenne, ha egy idegen ország hatóságai ugyanígy bánna Veletek? Igen, Ti emberek vagytok és megérdemlitek jogaitokat, de mi is!

Ezen az oldalon is arról teszünk bizonyságot barátaimmal, hogy mindent megteszünk a világot fenyegető terrorizmus ellen. Viszont hogy harcoljunk ez ellen, ha pont a Ti adminisztrációtok találta ki, vezette be és tartja fenn?

Kicsik vagyunk, gyengék vagyunk, eltiporhatnak! Tegyék… Akkor sem fogom elfelejteni a vádakat, miket alaptalanul a fejemhez vágtak hatóságaitok és azt sem, hogy nem volt erejük bocsánatot kérni, amikor bebizonyosodott ártalmatlanságom. Mi itt tényleg a terrorizmus ellen küzdünk… ha kedvetek van, csatlakozzatok.

Lenyúlások országa

Magyarország nem az a hely, ahol érdemes értéket termelni. A hatóságok, hivatalok arra rendezkedtek be, hogy bevételeidhez ne Te juss, hanem ők. Másról sem szól az élet, mint ellenőrzésről, egyre szigorúbb átvilágításról, behajtásról, majd végrehajtásról. Ha a törvényes élet ilyen, akkor milyen irányban gondolkozzon az átlagember? Azok, akik eddig értéket termeltek, inkább átállnak a lenyúlások oldalára, mert csak a parazita élet biztosít fennmaradást. Meddig mehet ez így?

Időközben megy a figyelemelterelés. Pártok egymás közti balhéi, kormány magabiztos hazugságözöne a jólétről, egyebek.

Ha a víz a gravitációnak megfelelően folyik, nem érdemes ezzel fordított logikával műtárgyakat tervezni. A víz elég erős hatalom arra, hogy legyőzze a kormányok és parlamentek rendjét. Sajnos az állampolgárok nem elég erősek ahhoz, hogy a velük ellenáramban hozott intézkedéseknek ellen tudjanak állni. Pedig rá kellene döbbenni, hogy nem velük van baj, hanem az embertelen rendszer egészével, mindegy, hogy jobb, vagy baloldal harsog a fülekbe.

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑