Cadmus fordítás Cadmus
Európa

2016. 07. 25.

Gyerekekkel üdvözöltették a terroristát Németországban

2016. 07. 25.

 Kivezényelt gyermekekkel köszöntötték, és ajándékcsomagokat adtak át a későbbi merénylőnek.

A képen az a baltás terrorista migráns, a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet harcosa látható kiemelve, akit a magyar hatóságok fogtak el tavaly júniusban Ásotthalmon.

A brüsszeli jogszabálynak köszönhetően Magyarországon a fóti gyermekközpontba került, majd innen folytatta az útját Németországba, ahol eddig tartózkodott. Hétfőn (július 18.-án) aktivizálta magát, és az addig alvó iszlamista véres mészárlást rendezett a németországi Würzburg közelében egy vonaton. Nos, ezt az ártatlan családokat kaszaboló gyilkost üdvözöltették kötelező jelleggel a kivezényelt német gyermekekkel, akik a szüleik által szintén gyakorlatilag kötelező jelleggel összeállított ajándékcsomagokat adták át az Iszlám Állam terroristájának és társainak 2015 decemberében a menedékkérőket gondozó ochsenfurti otthonban. A kép ekkor készült, ott vigyorog a terrorista is.

Szegény gyerekek! A legsötétebb diktatúrákban sem használták fel így a gyerekeket (és a törvénytisztelő polgárokat) terveikhez, mint a Merkel-féle Németországban és a Juncker-féle Európai Unióban.

Orientalista.hu – Syriana (gaukoenigshofen.de)

 

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑