Cadmus fordítás Cadmus
Esemény

2016. 12. 20.

Gyertyagyújtás Budapesten: Kiállunk Oroszország és Szíria mellett

2016. 12. 20.

Négy évnyi iszlamista megszállás után Oroszország segítségével a Szíriai Arab Hadsereg és szövetségesei sikeresen felszabadították Aleppo városát. Több mint 250 000 foglyot szabadítottak ki az iszlamista szervezetek karmaiból, akik a civileket élő pajzsként használták fel. Nyugaton csak “mérsékelt ellenzéknek” nevezet terrorista bandák több ezer embert végeztek ki csak azért mert más volt a vallási és etnikai identitása.

Ennek ellenére a nyugat világ még mindig az iszlamisták pártját fogja. A hiradásokon leresztül szándékosan dezinformálják az embereket.

Mi magyarországi szírek kiállunk Hazánk Szíria mellett! Kiállunk Oroszország mellett is mivel az elmúlt években a legszilárdabb támogatást nyújtotta a Szíriai Arab Hadseregnek a terroristák ellen vívott honvédő háborújában.

Most, hogy Szíria második legnagyobb városának felszabadult lehetővé vált, hogy több millió szíriai hazatérhessen és újra kezdhesse életét.

Ez kizárólag azoknak a hős katonáknak kösznhetjük akik közül sokan életüket és vérüket adták Szíriáért.

Ezeknek a hős szíriai és orosz katonáknak az emlékére tartunk egy csendes megemlékezést a budapesti Oroszországi Föderáció Nagykövetsége előtt. Kérünk mindenkit, hogy egy mécsessel és egy száll virággal jelenjen meg a rendetvényünkön.

Az esemény 2016. december 22.-én csütörtökön 16:00-tól lesz megtartva a bupdaesti Oroszországi Föderáció Nagykövetség Bajza utca 42. szám előtt.

Orientalista.hu – Szíriai Hírek facebook oldal

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑