Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 03. 02.

Ha Amerika fegyvert szállít, Oroszország reagál

2015. 03. 02.

Ha az Egyesült Államok rászánja magát az ukrajnai fegyverszállításokra, az „felrobbantja” a válságövezetben lévő helyzetet, és Oroszország kénytelen lesz reagálni erre – figyelmeztetett hétfőn Genfben Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes. Közben katonai szolgálatmegtagadás miatt nyolcezer ember ellen adtak ki körözést az ukrán hatóságok.”

… de most tényleg őszintén! Tegye mindenki a szívére a kezét! A Putyin fóbiás, a Putyin párti. Az Obama fóbiás, az Obama párti. Az Eu szkeptikus az Eu párti atlantista stb.

Mik köze van az USA-nak Ukrajnához? Mi köze van egy nem Eu-s, nem NATO tag kelet-európai országhoz az USA-nak? Milyen jogon akar egy nem NATO kelet-európai országba fegyvert szállítani az USA?

Ezt mindenki beveszi, hogy ez teljesen természetes?

… hogy persze ezt lehet? Az USA-nak lehet?

Milyen alapon?

Soha senki nem beszél arról , hogy a kijevi atlantista és cionista puccsal, annak idején alapjában véve a “nyugat” annektálta Ukrajnát!

Le akarják nyomni az emberek torkán azt, hogy Janukovis elüldözésével, egy alulról szerveződő forradalom indult Ukrajnában, ahol egyértelműen az Eu-hoz akar tartozni Ukrajna. Holott, ez nem így volt. A prioritása a puccsnak volt, és a nép alapvetően abba a csapdába esett bele, hogy a társadalmi elégedetlenség a Janukovics féle rendszer ellen váltást akart, hát akkor legyen az Eu.

De hát ez nem az Eu. Újfasiszta és cionista oligarchák kerültek az Ukrán vezetésbe, aki pedig tényleg mérsékelt ellenzéki volt, azt “kicsinálták” ezek az új atlantista oligarchák.

Törődnek is ezek az Ukrán néppel! Dehogy. Elküldik őket golyófogónak. Vagyis nem is az ukránokat, hanem a nemzetiségieket.

Közeben a gáz ára háromszoros, az adóságok az egekbe, és akkor jön a nagy amerikai segítség, a fegyverek!

Ezt tényleg komolyan gondolják, hogy ez normális?

Amerika semmi másra nem játszik a térségben, mint a destabilizációra.

Tényleg ezt szeretnénk?

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑