Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 03. 11.

Ha ezt hallod, olvasod és egyetértesz vele, akkor az ellenállás vagy!

2015. 03. 11.

Siroi Isi vagyok!

Az Amerikai Egyesült Államok támadást indított kontinensünk, Európa és Európa népei ellen. Háborúkat nem csak fegyverekkel lehet vívni, hanem a pénzzel és a gazdaság korlátlan befolyásolásával.

Az Amerikai Egyesült Államok támadást indított kontinensünk, Európa és Európa népei ellen. Ezt azért teszi, mert az Eurázsia Gazdasági Unióval szemben örök érvényű geopolitikai hatalmat akar szerezni Európában az elkövetkezendő jövőben.

Az Amerikai Egyesült Államok támadást indított kontinensünk, Európa és Európa népei ellen. Évek óta, több, mint 400 multinacionális cég szervezi Európa gazdaságának az átalakítását azok mentén az érdekek mentén, hogy az amerikai gazdasági befolyás és irányítás maximális legyen Európában, a kontinensünkön.

Az Amerikai Egyesült Államok támadást indított kontinensünk, Európa és Európa népei ellen. Évek óta, több, mint 400 multinacionális cég szervezi Európa gazdaságának az átalakítását az európai nép kizárásával!

Az Amerikai Egyesült Államok támadást indított kontinensünk, Európa és Európa népei ellen. Az Amerikai Egyesült Államokat és az őt irányító multinacionális, legbefolyásosabb gazdasági érdekcsoportosulásokat sohasem érdekelte az egyén, az ember, a népek önrendelkezése, csak a profit.

Ha a profit százezrek halálával, milliók elvándorlásával érhető el, az is mindegy a számukra. Ennek a harcnak nem az egyén, az ember áll a központjába, hanem gátlástalan és végtelen haszonszerzés. Ugyan az a haszonszerzés, mint Líbiában, Szíriában, Irakban, Ukrajnában! (Többek között leegyszerűsítve.)

Mondj nemet az újabb gyarmati sorba való süllyedésre! Mondj nemet Amerika támadására! Gyermekeid és unokáid jövője függ rajta!

Magyarország nem szabad, hogy a rabszolgasorsával legyen versenyképes. Nem szabad, hogy országunknak az legyen a versenyképessége, hogy ingyen, rabszolgaként dolgozunk. Országunk csak úgy maradhat életben, ha valós szellemi és anyagi értékeinket fejlesztjük, aknázzuk ki, ha a munkához hozzáadott szellemi értékből merítjük a tőkét, nem pedig a rabszolga munkából! A produktív munkából, nem pedig a spekulatív olcsó rabszolgamunkából. A mezőgazdaság és a magyar “szürkeállomány” a jövő záloga, nem pedig a 400 eurós minimálbér az iparban.

Mondj nemet az Európai Egyesült Államokra!

Mondj nemet a TTiP-re, a Szabadkereskedelmi Egyezményre!

Itt teheted meg.

Ha nem mered, mert nem bízol az oldalban, azt is megértem, akkor csak terjeszd a hangot, osszad meg a képet, hogy mindenki az ellenálláshoz tartozzon!

Ha ezt hallod, olvasod és egyetértesz vele, akkor az ellenállás vagy!

Siroi Isi vagyok!

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑