Cadmus fordítás Cadmus
 • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

 • Szíriai konfliktus

 • Palesztin – izraeli konfliktus

 • Legolvasottabb híreink

  • No results available
 • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

 • Afganisztáni háború

 • Tajvani konfliktus

 • Örmény-azeri konfliktus

 • Időjárás

Terrorizmus

2015. 07. 18.

Hackerek bizonyítékokat tártak fel, hogy Izrael terroristákat támogat

2015. 07. 18.

Netanyahu kabinetfőnökének feltört számítógépén bizonyítékokat találtak arra, hogy Izrael az ISIS terroristáit támogatja.

Egy kibertámadás során hackereknek sikerült az izraeli miniszterelnök kabinetfőnökének számítógépéről olyan titkos információkat megszerezniük, melyek bizonyítják, hogy Tel Aviv támogatást nyújt az ISIS-nek Irakban, és a rezsim fegyveres támogatást biztosít a terroristáknak Szíriában, és Szaúd-Arábia valamint Katar is nagyarányú támogatást nyújtott ezen a téren.

A hackerek képesek voltak behatolni Manzar al-Safadi, más néven Mandi al-Safadi kabinetfőnök, és az egyik magas rangú izraeli biztonsági tisztviselő számítógépébe, akik a szíriai dossziéból értékes hírszerzési információkat szereztek arról, hogy Izrael terrorista csoportokat támogat Szíriában és Irakban.

A hackerek elkezdtek beszivárogni a számítógépbe, és megszerezték több hónapra visszamenőleg a mobil beszélgetéseket, melynek eredményeképpen számos libanoni és szíriai ellenzéki személy nevét hozták nyilvánosságra, akik együttműködtek Izraellel a szíriai válság idején.

A hackerek által megjelentetett dokumentumok azt is mutatják, hogy Katar és Szaúd-Arábia is támogatja pénzügyileg a szíriai terroristákat, és hogy egy Mohammad al-Khatif nevű személy volt a kapcsolat az Al-Nuszra Front terrorista csoport és Katar között.

Szintén a feltört számítógépen talált dokumentumokból derült ki, hogy egy Omar al-Haji nevű személy, aki az ISIS vallási tisztviselője volt Rakka tartományban, Északkelet-Szíriában, feltárt néhány nagyon fontos információt egy hírszerző hálózatról Törökországban.

Az elmúlt hónapban egy kiemelkedő szíriai elemző azt mondta, hogy a világ cionistái terveket szőttek, hogy segítsenek létrehozni egy ISIS kalifátust a térség államaiban, hogy biztonságot nyújtsanak Izraelnek.

“Az ISIS terroristáit az egész világból hozták Szíriába és Irakba, hogy felépítsenek egy ígéret földjét nem csak a zsidók számára, hanem ezúttal a dzsihádistáknak és a terroristáknak,” – mondta Ahmad al-Daris

Fontos megjegyezni, hogy az ISIS Takfiri rendszerének felhatalmazásához használt módszerek hasonlóak a cionisták által alkalmazott módszerekhez, hogy létrehozzák Izraelt a megszállt palesztin területeken, és elmondása szerint ez talmudi rituálékon, és a globális cionizmus szabályain alapul, Palesztina pedig egy ígéret földje a Zsidók számára, Szíria és Irak, valamint az egész Közel-Kelet Takrifi kalifátussá fog átalakulni, hogy megvédjék Izraelt.

Szintén júniusban egy másik szíriai elemző mondta azt, hogy az ISIS barbár cselekményei Irakban és Szíriában azt jelzik, hogy izraeli gondolatok uralják a terrorista csoport parancsnoki központját.

“Az ISIS által alkalmazott erősödő terror és megfélemlítés Szíriában azt bizonyítja, hogy azok, akik támogatják a terrorista csoportokat, erőszakkal igyekeznek elérni a céljukat, és szeretnének teljesen kitörölni bizonyos fajokat a régió népességének térképéről,” – mondta Hessam Shoaib

Elmondta, hogy az ISIS által alkalmazott új kivégzési módszerek azt mutatják, hogy az Egyesült Államok közvetlenül támogatja a terrorista csoportokat, mivel a felvételeknél és a videók kivitelezésénél használt technológia teljesen különbözik a többi csoportétól a térségben.

“Izrael jelenlétét az ISIS parancsnoki központjában a terrorista csoport kegyetlensége jelzi, melyek alapját a talmudi rituálék képezik,” – mondta Shoaib.

Orientalista.hu – (farsnews, veterans today, fordítás: új világtudat)

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑