Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2017. 06. 30.

Haladás a 21. században – avagy nyugodj békében, Németország!

2017. 06. 30.

Nem tudom, más hogy van ezzel, de én amikor a „haladás” szóra  gondolok, olyan dolgok jutnak eszembe, mint a hatalmas technológiai fejlődések, a közbiztonság növekedése, a szegénység, az éhezés felszámolása, ésegyéb. Haladár félig sem barátaink fejében ugyanakkor valami egész furcsa jelentése van ezen fogalmaknak.

Történt, hogy a rettentőenfejlett bezzegnyugat egyik legbezzegebb országában, a kies Merkelisztánban a Bundestag Pride-hétvége apropóján megszavazta, hogy ezentúl ott is házasodhassanak azok, akik valamilyen furcsa és érthetetlen okból (fene a gusztusukat) a saját nemük iránt vonzódnak inkább, mint a másikhoz.

Biztosra mentek abban is, hogy az a maradék 20%-nyi német, akinek még nem sikerült teljesen kimosni az agyát a liberalizmus retardált agymenéseivel, nehogy túlságosan hangosan tudjon tiltakozni az egyre erősödő változások ellen: hoztak ugyanezen az ülésen egy másik törvényt is, melynek fejében az állam akár 50 millió euróra is büntetheti azt a közösségi oldalt, mely a megjelenésétől számított egy napon belül nem tüntet el minden „gyűlöletkeltő” és „illegális” tartalmat.

Egyszerre két csapás a normalitás ellen: egyszer a házasság szentségének a bemocskolása, másodszor a szólásszabadság gyakorlati megszüntetése, mert ugyebár a tiltakozó hangoknak nincs semmilyen létjogosultságuk.

Mindeközben pedig valami érthetetlen okból pont a germánok eléggé elhülyült leszármazottai tömegével engedik be az iszlamista szélsőségeseket az országukba, mert ők majd növelni fogják a sokszínűséget – aztán, ha elég sokan lesznek, a szivárvány mindenféle színében villogó liberálisokat ledobálják a tetőről.

De addig is, kuss van és haladás, hiszen, ahogy a német igazságügyi miniszter is mondta, a szólásszabadság ott ér véget, ahol a büntetőjog kezdődik. Kérem. Ha ez így van, akkor Észak-Korea a szólásszabadság csodálatos hazája, hiszen ott is pontosan addig szólalhatsz fel szabadon, amíg mondanivalód nem büntetőjogi kategória. Hogy ott (egyelőre) kicsit szigorúbban szabályozzák a törvények, hogy mi büntetőjog és mi szólásszabadság? Kit érdekel, kicsire ne adjunk!

Egész jó, hogy miközben ugyanezek azon hisztiznek, hogy Magyarországon nincs sajtó- és szólásszabadság, addig ők bőszen büntetgetnek és cenzúráznak mindenkit, aki nem vigyáz eléggé arra, hogy mit mond és hogyan.

Mert bizony, a haladár szólásszabadság az a PC keretein belül marad. Ami a progresszív vezetés által elfogadott, liberális, toleráns, s lehetőleg teljesen erkölcstelen, az szabad, jó, szép, azt annak is le kell nyomni a torkán, aki nem kér belőle. Ami pedig ezzel ellenkezik, mondjuk, nemzeti, keresztény, értékeket, erkölcsöt hirdet, ne adj’Isten, ki meri mondani, hogy létezik rossz és jó, erény és bűn – azt könyörtelenül elhallgattatják.

Szóval, mifelénk azért nincs még szólásszabadság, mert van.

Tessék??? Mondja mégegyszer kérem, nem értem!

Azért nincs kérem Magyarországon szólásszabadság, mert a gaz, reakciós, konzervatív, keresztény, hazáját szerető, örök értékeket valló „bigott mindenfób rasszista fasiszta náci disznókat” nem hallgattatják el örökre.

De majd…! Mert itt is megjelentek már a progresszívoknak csúfolt egyének, élükön a tornából felmentett kompániával, amelyik a Momentum nevet viseli (minden bizonnyal azért, hogy jelezzék, hogy micsoda percemberkék), akik szerint „kirekesztő” és „múltszázadi” a hagyományos családmodell, meg az is, aki hisz az ilyesmiben, s addig senki sem lehet igazi haladár, amíg nem próbálta ki a saját nemével is.

Ezek most habzó szájjal üdvözlik a német döntést, s követelik, hogy Magyarország is kövesse a példát, mert jelenleg ez a legnagyobb probléma, nem a bevándorlás, vagy az éhezők tömegei, nem is a háborúk, a szegénység, hanem az, hogy szegény b***k nem házasodhatnak. Elvégre, a házasság egy idejétmúlt idea – csak azt nem tudom felfogni, hogy akkor minek kell nekik?!!

Nem változott semmi… Ezelőtt 70 évvel a vörös vész fenyegette a szabadságunkat. Most is ugyanez jön nekünk, csak most nyugat felől, s szivárványszínű köntösben. De az alatta lévő eszme ugyanaz. S a haladár „haladás” nem ismer végső állomást.

Németországban csak a szülők ellenállásán bukott el, hogy az egyik tagállamban ne vezessék be a homoszexuális szex kötelező oktatását. Amerikában már a leghaladóbb LMBTI-csoportok a pedofília legalizálásáért lobbiznak, elvégre, az általuk nagyon polkorrekt módon „pedoszexuálisoknak” nevezett egyéneknek is joguk van boldognak lenni. Az általuk tönkretett gyermekéletek finoman szólva le vannak sz*rva.

Őrült világot élünk… A folytonos „haladás” a hülyeség haladása, s a normálisok elhallgattatása. Patkányok lázadása az, ami itt folyik, az, hogy a betegek, a selejtek kikiáltják, hogy ők az egészségesek és a normálisak, s ha kell, erővel is kikényszerítik, hogy mi ezt elfogadjuk, vagy legalábbis hallgatólagosan beleegyezzünk.

Meddig tűrjük ezt? Amíg uniós szinten be fogják hozni a mai német törvényeket? Amíg erővel kidobják az alkotmányunkat, mert az védi a hagyományos családfogalmat, s a házasságot? Sőt, megvárjuk vajon azt is, amíg a PC jegyében kihajítják a Szent Koronát a Parlamentből?! Hiszen végső soron ez lesz, ha itthon is ezek a percemberkék, ezek a liberális senkik kerülnek a hatalomra – mert a Szent Korona a keresztény és magyar Magyarországot jelképezi, ami mindenfélefób, rasszista, bigott, kirekesztő, meg még sok minden…

A jóléti társadalom fenenagy kényelmében tényleg elvesztette a józan eszének a maradékát is…

Orientalista.hu – Crusader

 

Megosztom:

, , , , , , , ,
Back to Top ↑