Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 02. 22.

Hallották már a török külügyminiszter Szíriai Arab Hadsereget fenyegető szavait!?

2018. 02. 22.

Azt mondta: “Senki nem állíthatja meg Törökországot vagy a török katonákat”. Ezzel a Szíriai Arab Hadsereg lehetséges, Afrin térségébe történő bevonulására utalt.

A hadseregük egy vicc, az általuk megkísérelt erődemonstráció visszaütött rájuk, a NATO második legnagyobb, és a világ egyik legjobban felszerelt hadereje január 20. óta folytat műveleteket egy vidéki milícia ellen, aminek nincs repülő ereje, nincsenek harckocsijai és nagyon kevés páncélozott eszköze van, és ez hatalmas támadó haderő eddig napról-napra több veszteséget szenved.

Tényleg azt gondolják (a nagyzási hóbortban szenvedő “neoszmán szultán” és muszlim testvériségi elvbarátai), hogy a haderejüknek esélye van a világ egyik legharcedzettebb hadseregével szemben?!

Az egyetlen másik haderő, amihez a jelenlegi török hasonlítható a világon az Al-Szaúd hadserege, habár nem vagyunk benne biztosak, hogy melyik rosszabb, amikor hasonló feltételek között viselnek hadat (mezítlábas és gyengébb féllel szemben), mostanáig feltételezhetjük, hogy a török haderő jobb NATO szintű kiképzést kapott; habár ha ez a helyzet, akkor fogalmunk nincs róla, hogy a NATO milyen alapon fenyegeti Oroszországot, ha a második legnagyobb hadereje ilyen gyenge teljesítményt nyújt, azonban ez már egy másik lapra tartozó történet.

A vezető bohócnak és a mögötte állóknak üzenjük:

“Nézzetek a Teremtő egére, ha a Szíriai Fegyveres Erők menetparancsot kapnak!”

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑