Irodaköltöztetés? Számíthat Ránk!

Cége költözik, és nem tudja, kit hívjon fel?

A Servitius Transportra mindig számíthat! Percdíjas irodaköltöztetés, nem csak Budapesten, hanem vidéken, sőt, akár a határon túl is. Igen, percdíjas, ami fontosabb részlet, mint amire talán az első pillanatban gondol: nem csak gazdaságosabb, de Ön számára átláthatóbb is ez a rendszer, mint az óradíjas megoldás. Példának okáért, ha egy iroda költöztetése három óra nyolc percet vesz igénybe, Önnek nem kell kifizetnie az éppen megkezdett negyedik órát, csupán a valós 188 percet.

Ha cége nem szívesen állna le irodaköltöztetés miatt, egyeztessen velünk hétvégi időpontot, a Servitius Transportnak ez sem akadály! Rugalmasak és ügyfélközpontúak vagyunk. Komplett irodák költöztetése nem egyszerű feladat a jelentős súly és eszközmennyiség miatt, azonban munkatársaink több ezer költöztetésen vannak túl, így számukra nincs lehetetlen.

Páncélszekrények szállítása sem okoz gondot,

különösen nagy méretű tárgyakat bejuttatunk akár az ablakokon keresztül is. Sérülékeny számítástechnikai eszközök, például monitorok vagy nyomtatók szállításakor külön odafigyeléssel dolgozunk, így Önnek emiatt sem kell aggódnia. Bővebb információkért keresse fel honlapunkat, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a hét bármely napján, ahol munkatársainktól visszahívást is kérhet.

Ha irodaköltöztetés a legmagasabb színvonalon, akkor Sertvitius Transport!

Sharing is caring!


Back to Top ↑