Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2017. 04. 15.

Iszlamista “felkelők” által meggyilkolt civilek holttesteire bukkantak Aleppoban (videó+18)

2017. 04. 15.

A Szíriai Arab Hadsereg katonái a múlt év decemberében Aleppo keleti negyedeiből visszavonuló vahhabita terroristák (“ellenzéki harcosok”) által brutálisan bántalmazott és meggyilkolt hét polgári személy holttestét fedezték fel.

Helyi források szerint, a Szíriai Arab Hadsereg négy fiatal nő és három gyermek földi maradványaira bukkant egy aleppoi lakónegyedben.

A nők 24 és 35 év közötti életkorúak voltak, a gyerekek 3 és 7 év közöttiek.

Mind a hét holttest egy katonai kórházba szállították, ahol patológiai szakértők megállapították, hogy az áldozatokat megerőszakolták a meggyilkolásuk előtt.

“Mindegyik áldozatot fájdalmas módon megkínozták, még a három kis gyermeket sem kímélték, minden testrészükön bántalmazás nyomai vannak. Lehetetlen szavakkal leírni, hogy mit művelnek ezek a vadállatok. Miközben a nyugati hatalmak támogatják – ellenzéknek – nevezik őket.

“Ezek vadbarmok, nem ellenzék.”

– mondta a kórház egyik dolgozója az orosz Szövetségi Hírügynökség (ФАН – Федеральное агентство новостей) tudósítójának, aki kérte, hogy a nevét ne említsék.

Az “ellenzéki fegyveresek” számos polgári személyt raboltak el múlt év decemberében, miközben elhagyni próbálták Aleppo városának keleti negyedeit; azonban sokan el tudtak szökni, mielőtt az “ellenzékiek” bántalmazhatták volna őket.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg ( almasdarnew.com, riafan.ru)

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑