Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2019. 06. 22.

Iszlamista propaganda filmet forgat a CBS News

2019. 06. 22.

A CBS News egy forgatócsoportja illegálisan hatolt be Szíria földjére és tagjai egy háború dúlta övezetben sétafikáltak az ENSZ Biztonsági Tanácsa által terroristaként nyilvántartott militáns szervezet felügyeletével, védnökségével és hozzájárulásával.

Egy pillanatra azonban feledkezzünk meg mindezekről és vessünk egy pillantást a forgatócsoport kinézetére. Semmi kivetendő nincs abban, ha valaki fejkendőt hord, de teljesen rossz, ha egy nőt kényszerítenek a lepel viselésére!

Ennek a forgatócsoportnak a tagjait, amely minden módot felhasznált, hogy háborús övezetbe lépjen, illegálisan tolakodott be és kockáztatta, hogy kereszttűzbe kerüljön, ezzel megadja a tömegmédia figyelmét ezeknek a terroristáknak, fejkendő viselésére kényszerítették ugyanazok a terroristák, akiket ezek a médiaaktivisták „szabadságharcosoknak” titulálnak.

Újra elmondva, semmi kivetendő nincs abban, hogy valaki fejkendőt visel, sok szíriai katona édesanyja tesz így, azonban teljesen elvetendő, hogy bármelyik nőt kényszerítsenek rá, sok szíriai katona leánytestvére nem visel ilyet.

Ha önök olyan országban élnek, amelyben az elitek ezeket a vahabita terroristákat „felkelőknek” vagy „szabadságharcosoknak” nevezik, befogadnák ezeket a gyereklefejezőket, mint „menekülteket” a lakóhelyükre? Hogy a saját családjaik szomszédságában garázdálkodjanak?

A Szíriai Arab Hadsereg minden rendelkezésére álló eszközt fel fog használni, hogy kiirtsa a terrorizmust Szíria földjéről és fenntartsa az összes szíriai vallási felekezettel és közösséggel szemben egyaránt világi és toleráns államot, ahogy a Szíriai Arab Fegyveres Erők főparancsnoka, Bashar Al-Assad elnök úr megígérte.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:
Back to Top ↑