Cadmus fordítás Cadmus
Izrael

2020. 12. 12.

Izrael londoni nagykövete hazugságnak nevezte a palesztin népirtást

2020. 12. 12.

Izrael londoni nagykövete, a szélsőséges cionista Tzipi Hotovely kijelentette, hogy a palesztin nép ellen elkövetett  népirtás, vagyis a Nakba hazugság.

Az izraeli diplomata  tagadja, hogy mesterségesen létrehozott országának hadserege a palesztin területek megszállása során 1948-ban és az azt követő időszakban népirtást követett el a palesztin nép ellen.

Abban az időszakban a megszálló zsidó telepesek és az újonnan, mesterségesen létrehozott Izrael állam hadserege több millió palesztin lakost űzött el a földjeikről. A Hagana és más zsidó terrorszervezetek tagjai több ezer palesztin civilt mészároltak le.

Azóta elűzött palesztinok milliói élnek menekülttáborokban a környező országokban, akiknek esélyük sincs a hazatérésre.

A nyugati médiumok nem tiltakoztak az ellen, hogy cionista állam egyik diplomatája tagadja a palesztinok ellen elkövetett népirtás tényét.

Mi lenne vajon fordított esetben ha valaki egy másik népirtást tagadná, mellyel kapcsolatban a puszta kérdés feltevése is börtönbüntetést von maga után a ,,szabad nyugati demokráciában,, ahol azt állítólag szólásszabadság van?!

.

A mai napig természetesen az sem tisztázott, hogy a legyilkolt és elűzött palesztin családok hozzátartozói mikor kapnak majd örök életre szóló kárpótlást és mikor állítanak emlékművet számukra szinte minden ország közterületén.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (TRT World)

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑