Cadmus fordítás Cadmus
Videó

2014. 11. 22.

Izrael vs. Iszlám Állam egy amerikai egyetemen (videó)

2014. 11. 22.

Amerikai médiaguru a két „állam” zászlajával provokálta a Berkeley Egyetem hallgatóit.

Ami Horowitz a Fox news hírszerkesztője a Kalifornia Állam Berkeley Egyetemén tett kísérletet, hogy milyen reakciót tud kiváltani a diákokból ha az Iszlám Állam majd a Cionista Állam zászlait lobogtatja.

Az egyetem campusán először a kalifátus zászlaját lengette, csak mellékesen megjegyezve hogy fejjel lefelé. A provokáció közben azt kiáltotta: Miért bombáz bennünket Amerika? Mi saját államot akarunk.

A Russia Today interjút készített Horowitzal aki az esetről ezt nyilatkozta: Több ezer diák ment el előttem, és nem mondtak semmi negatív véleményt, sőt egyesek pozitívan vélekedtek. Én teljesen megdöbbentem. Valaki sok szerencsét kívánt.- mondta Horowitz
Amikor Horowitz erőteljesebben kezdett kiabálni hogy: Az imperialista Amerika hibás a világ összes haláláért. Egy fiatal férfi közeledett hozzá és kulturáltan figyelmeztette, hogy az egyetem területén tilos a dohányzás.

Az amerikai átlag ember teljesen tájékozatlan. Hiába fejezett le a terrorszervezet három amerikai állampolgárt, mészárolt le több ezer embert, erőszakolt meg nőket és kényszerítette őket rabszolgasorba, az átlag amerikai ezekről mit sem tud. Valamiért az Egyesült Államok médiumain ezek a borzalmak nem vezető hírek.

Horowitz később átváltott az izraeli zászló lengetésére, és türelmetlenül várta a fiatalok reakcióit.Megdöbbenésére a reakciók mind Izrael ellenesek voltak.

horowitz2

A nem várt reakció…

Egy fiatal diák többször is Izraelt szidta : Fuck Izrael! Fuck Izrael! Fuck Izrael!

Egy másik egyetemista szerint az Izraeliek gyermekgyilkosok.

Egy  amerikai diáklány az összes izraelit gyilkosnak nevezte.

Később egy arra sétáló diák azt mondta: Az a zászló amit lengetsz a tömeges népirtás szimbóluma ezen a bolygón.

Horowitzot sokkolta az esett, a Fox newsban kifejtette véleményét: Az amerikaiak nem is tudják hol van Izrael, hiszen egyik diák szerint a zsidó állam a legrosszabb Európában. Ezek után felteszem a kérdést milyen is a mi oktatási rendszer az Egyesült Államokban? Mert ha ez az eredménye akkor mindannyiunknak félnie kell. Nagyon félelmetes.- mondta a provokátor.

Mi a tanulság? Ebben a globális világban bármennyire is manipulálják az emberek véleményét a médiumok, idővel az emberek szembe felnyílik. Izrael esetében ez már megtörtént és idő kérdése, hogy az emberekhez eljusson a nyugat által finanszírozott terrorista szervezetek valódi arca. Ha másként nem, hát idővel a saját bőrükön tapasztalja majd meg a nyugati világ.

orientalista.hu

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑