Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 08. 21.

Kalifátus unokái

2018. 08. 21.

A Szíriai Arab Hadsereg 1. Páncélos Hadosztálynak az ISIS terrorszervezet megmaradt sejtjei elleni, térségbeli sivatagi műveletei során a hadsereg egy előretolt alegysége ISIS terroristák egy csoportján ütött rajta és mindegyiket élve elfogta.

Ebben a csoportban egy 10 éves kisfiú szintén a szíriai katonák foglya lett. Először a katonák úgy vélték, hogy a fiú az ISIS terroristák túsza és különleges elbánásban részesült.

A gyerek elmondta, hogy az ISIS ifjúsági csoportjának tagja és abban a szervezetben képezték, ami “Ahfad Al-Khilafa” vagyis a “Kalifátus Unokái” kiképző táborok néven volt ismert Al-Hadzsar Al-Aszwadban, Dél-Damaszkuszban.

A gyereket természetesen nem szállították el ugyanarra a helyszínre, ahová az elfogott ISIS terroristákat zárták el, azonban még mindig különleges bánásmódban részesül és az erre szakosodott szíriai hatóság őrzi.

Ez sokkal veszélyesebb fejlemény, mint maga az ISIS terrorszervezet. Van egy egész nemzedék, amelyet az ISIS terrorszervezet ideológiája alapján neveltek és még nevelnek.

Nem számít milyen, ő csak egy 10 éves gyerek és elsősorban nem az ő hibája, hogy egy ISIS terrorista kiképző táborba vitték, azonban az ilyen helyzeteket kezelni jóval bonyolultabb, mint maga a háború.

A tömegmédia prostituáltjai, akik háborognának a gyerek elkülönítése miatt, emlékezzenek rá, hogy egy 10 éves gyerek egyszer már végzett ki lefejezéssel egy foglyot, akit ISIS terroristák kötöztek meg.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑