Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 10. 09.

Kamu Amerika

2015. 10. 09.

Vagy a világ omlik össze, vagy Amerika! A kettő együtt nem működik.

Nem működik tovább a halál, erőszak és világméretű hazugság fenntartása.

12096639_931125793628661_5626935668316340642_n– Halál és erőszak folyik minden csapból, a „művészeti alkotásoktól” kezdve a valóságig. Egy amerikainak megölni egy nem amerikait annyi, mint agyoncsapni egy legyet. Egy nem amerikainak megölni egy amerikait égbekiáltó bűn, istenkáromlás, bosszúért kiált. A népbutító, tudatmódosító alkotások pedig amellett, hogy primitívek, sajátos tükröt tartanak az amerikai társadalom elé. Ilyenek ők. Ha pedig ilyenek, akkor nagy baj van! Ilyen elmeállapotúak lennének a megmentőink?

– Megvédeni Amerikát és a demokráciát annyi, hogy le kell rombolni a fél világot Amerikán kívül. Parazita módon rá kell cuppanni a pénzügyi rendszerekre és abból kiszivattyúzni mindent, amit nem Amerika termelt meg. Csak így lehet megtartani azt a bugyuta, elhízott, puhány, félig sem művelt szavazót, akinek szőnyege csak a tévéje és a hűtőszekrénye között kopott ki. Őt a föld termőterületeiből, óceánjaiból, bányáiból 13 hektár tartja el, míg egy bangladesinek be kell érnie 0.3 hektárral.

– Fenntartható gazdasági növekedés? Mi ez a baromság? Ezt a biológiában ráknak nevezik. A rák jelszava az, hogy fenntarthatóan növekedni az egészséges sejtek kárára. És mi a vége?

Akit Amerika beoltott saját betegségével, az elkapja és átveszi fenti tulajdonságokat azért, hogy „demokrácia” lehessen. Így jön létre a szövetségesi rendszer.

Most bajban vannak ezek a demokráciák. Hamar ki fog derülni a világméretű átverés, szipolyozás, kamu terrorizmus létesítése, fenntartása és a dollár valódi értéke…

Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑