Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

Kellemes medence ősszel és tavasszal is!

Az egyre forróbb nyári hőség is kellemes egy otthoni medencében hűsölve, azonban amikor beköszönt az ősz, a Nap sugarai már nem melegítik fel eléggé a vizet, így véget is ér a medence szezon.

Vagy talán mégsem, ugyanis, ha szeretné, akár több, mint fél évig is használható medencéje, tavasztól őszig. A medence vize döntő részben a párolgás miatt hűl le, tehát elvileg megoldás lehet egy takarófólia is használata is. A takarófólia kiterítése és leszedése minden alkalommal meglehetősen körülményes, ráadásul balesetveszélyes is lehet, különösen gyerekekre, arról nem is beszélve, hogy azért használatától nem érdemes csodát várni.

Az igazán hatékony megoldás a medence hőszivattyú. Anélkül tartja a vizet kellemes hőmérsékletet, hogy horribilis összegekbe kerülne a fenntartása. Négy kWh hőenergiához csupán egy kWh energiafogyasztás szükséges, mivel a hőszivattyú a környezeti levegőből veszi fel a hőt, amit aztán tovább melegít leadás előtt. Hatékonyságát tovább növeli, hogy a medence vize közvetlenül a szivattyúban kering. Természetesen a titán ötvözet csöveknek nem árt a vegyszeres víz sem, ahogyan a medence hőszivattyú külső borítása ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A készülék használata rendkívül egyszerű, elég csupán a kívánt hőmérsékletet beállítani. A szivattyú kiépítése is rendkívül egyszerű és gyors, akár egy vagy két óra alatt is megvan. Az udvar összképét sem teszi tönkre, mivel a medence hőszivattyú viszonylag kis méretű, kompakt szerkezet, ráadásul hangja is alig van, így jelentős zajszennyezésről sem beszélhetünk.

Nem csupán gazdaságos, de környezetbarát is, mivel nem bocsát ki környezetre káros anyagokat.

A VízExpert a legjobb hely, ahonnan egy Önnek ideális medence hőszivattyú beszerezhető. Szakértő munkatársaink készséggel segítenek ennek kiválasztásában is.

Cégünk mindig is rendkívül fontosnak tartotta a magas színvonalú szolgáltatást és a lehető legjobb minőségű termékek értékesítését; Ön sem fog bennünk csalódni.

Megosztom:


Back to Top ↑