Cadmus fordítás Cadmus
Európa

2015. 07. 23.

Keresztényüldözés Svédországban: A terroristák Európában is utolérték a menekülteket

2015. 07. 23.

A Közel-Keletről elmenekült keresztény közösségeknek már Európában sincs nyugtuk. Az iszlamista “bevándorlókkal” együtt összezárva folyamatos atrocitások érik a Svédországba menekülő keresztényeket.

A svéd hatóságok hivatalosan is nyomozást indítanak abban egy atrocitás ügyében ami egy menekülttáborban történt muszlim és keresztény menekült szírek között. – írta a linga.org

A táborban dolgozók  és a keresztény menekültek vallomása szerint szélsőséges iszlamista szír menekültek folyamatosan bántalmazzák és zaklatják a keresztet viselő menekülteket.

Az iszlamista „menekültek” a hizsáb viselését akarták rákényszeríteni a keresztény nőkre, aki nem takarta el teljes arcát azt a halálosan megfenyegették.

A atrocitások odáig fajultak, hogy a keresztény menekültek állandó rendvédelmi felügyeletet kértek a táborokban, illetve sokan a bevándorlási hivatalhoz fordultak, hogy a keresztényeknek egy külön menekülttábort állítsanak fel, mert félnek az agresszívan fellépő iszlamista terrorista menekültektől.

Ez egy jó példa arra, hogy miért nem szabad ellenőrizetlenül beengedi az összes menekültek, mivel egy részük valamelyik szélsőséges szervezethez tartozik vagy szimpatizál vele, ráadásul nem is tagadják nézeteiket, és  ha tehetik rákényszerítik akaratukat.  Legalább a nyugati ember is szembesül azzal, hogy kormánya kiket is támogat a Közel-Keleten. – mondta az egyik neve elhallgatását kérő keresztény menekül.

Michael Aziz svédországi keresztény kopt aktivista szerint érthetetlen a nyugati kormányok menekültpolitikája. Felfoghatatlannak tartom az, hogy az országukból elmenekült keresztényeket ugyan azokat a nézetek való iszlamisták még Svédországban is üldözik őket. -mondta  Aziz

Orientalista.hu – Zennobia

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑