Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

Klímaszerelés és légcsatorna tisztítás olcsón, magas minőségben

Napjainkban, a klímaváltozásnak köszönhetően a nyarak egyre hosszabbak, emellett a hőségnapok is egyre gyakoribbak a huszadik század vége óta.

Hőségnapnak az olyan napot nevezzük, amikor az adott napon a maximális hőmérséklet meghaladja a 30 fokot. Gyakran éjjel sem hűl le a levegő, ami miatt a korábban hűvösnek számító szobák is túl forróak a nyugodt alváshoz.

Klímaszerelés

Szerencsére ma már a légkondicionálók nem számítanak elérhetetlen luxusnak, ezért egyre több háztartásba szerelnek klímát. A közhiedelemmel ellentétben a modern, takarékos modellek működése már a villanyszámlán sem látszik meg. A legnépszerűbb készülékek manapság a split klímák. Ahogy a nevük is mutatja, a split klímák két részből állnak: van egy beltéri és egy külön kültéri egység. A kültéri egységben van a kompresszor, ami az eszköz leghangosabb része, emellett ennek a kialakításnak köszönhetően a működésekor felszabaduló hő sem a lakásba jut.

Ma már könnyen és gyorsan beszerezhetünk egy klímát számos helyről, akár az internetről is, azonban ez is olyasmi, amit érdemes profikra bízni.

Az Ódor Klíma kötelékében pontosan ilyen profik dolgoznak, több, mint húsz évnyi tapasztalattal a hátuk mögött.

Amennyiben minket választ, a klímaszerelés első lépése az, hogy küld nekünk egy ajánlatkérést. Ezt követően mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, egyeztetjük az időpontot, majd tanácsadással egybekötött felmérés következik, ami ingyenes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Mindezek után részletes írásos ajánlatot küldünk, amiről érdemes tudni, hogy az árukereső által kínált netes árnál sohasem magasabb. Miután megrendelte a munkát, újabb egyeztetés után gyorsan és hatékonyan elvégezzük a beszerelést.

Klímaszerelés mellett többek között a légcsatorna tisztítás és javítás is a szakterületünk. Segítünk a hőleadó rendszerek megtervezésében, illetve vállaljuk hőszivattyúk szakszerű beépítését és beüzemelését is. Forduljon hozzánk bizalommal, munkánkkal garantáltan elégedett lesz!

Megosztom:


Back to Top ↑