Cadmus fordítás Cadmus
Európa

2015. 07. 14.

La Pen: USA és EU tehet az Közel-Keleti konfliktusokról

2015. 07. 14.

A francia National Front(NF) elnöke szerint az amerikai és európai vezetők tehetnek arról, hogy elterjedt a terrorizmus Szíriában, Irakban és Líbiában, aminek következménye, hogy milliók akarnak Európába vándorolni.


Az európai politikusok ahelyett, hogy a békét és stabilitást teremtenének a Közel-Keleti országokban, hogy a menekültek visszamehessenek otthonaikba, inkább a konfliktus eszkalálódásán dolgoznak, ami csak fokozza a gazdasági bevándorlók hullámait. -mondta La Pen.

A francia politikus asszony szerint Európának elég problémája van, a gazdasági válság óta egyre nagyobb a szegénység és nő a munkanélküliség is. Az öreg kontinens képtelen ekkora mennyiségű menekült áradatot befogadni és eltartani. – idézte a Syria Now az NF vezetőjét.

Az Európai Unió veszélyes projektbe kezdett anélkül, hogy az európaiak véleményét kikértét volna. Egy föderális és multikulturális unió az európai civilizáció végét jelenti. Az euroszkeptikus politikus szerint az euró tönkreteszi a nemzetállam k gazdaságát.

Az USA és az EU politikusai nem akarják a nyugati társadalom problémáját megoldani, inkább a Közel-keleti konfliktusokat növelik azzal, hogy terrorszervezetet támogatnak és látnak el fegyverekkel. Az nyugati politika következménye lehet, hogy a konfliktus átterjed Európára.

Orientalista.hu – Sinoda

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑