Cadmus fordítás Cadmus

Mai tv műsor csodái

Érdekli önt a mai tv műsor?

Itt a hosszú hétvége és ráadásul rossz az idő?  Lepjünk be azonnal az internet világába és válogassunk kedvünkre több műfajban is. Elege van a férfiaknak való akció filmekből? A mai tv műsorok között talál magának valót például megakadhat a szeme egy tehetségkutató műsoron. Ezek ugye arra szolgálnak, hogy a fiatalabb, középkorosztály esetleg idősebbek megmutatják tehetségüket, legyen szó énekről vagy táncról. Van olyan fajtája is, ami kicsit tágabbra nyílik például olyan produkcióval is találkozhatunk, ami egy átlag embernek felfoghatatlan vagy csodálatos.

A tehetséges jelentkezők lehetnek versmondók, humoristák, zsonglőrök, artisták, bűvészek. Ezek a produkciók lekötik az emberek figyelmét.  Minden fellépőt értékel egy több fős zsűri, általában négyen vannak, akiknek sok éves tapasztalatuk van különböző műfajokban. De ez nem minden, mert nem ők mondják ki a végleges döntést, hanem a nézők is szerepet játszanak ebben.

Ez elég költséges lehet, ha felhevülten támogatjuk kedvencünket, esetleg kedvenceinket, ha nem tudunk dönteni.  Sms-t kell küldenünk, amiben szerepel az előadó kódja, ezek bizony pénzbe kerülnek. A boldog nyertes egyéb nyereményeket vihet haza. Például több millió forintot, autót és egy felajánlott nyaralást is.

Ha betekintünk mai tv műsorba, akkor már előre láthatjuk, hogy mikor fejeződik be ez a tehetségkutató műsor.

Erre a napra rá tudunk készülni, ha már folyamatosan figyelmesen követtük az eseményeket, akkor a végéről le ne maradjunk, hiszen lehet, hogy az az  adás lesz  a legizgalmasabb az összes közül.

Megosztom:


Back to Top ↑