Cadmus fordítás Cadmus
 • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

 • Szíriai konfliktus

 • Palesztin – izraeli konfliktus

 • Legolvasottabb híreink

  • No results available
 • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

 • Afganisztáni háború

 • Tajvani konfliktus

 • Örmény-azeri konfliktus

 • Időjárás

Lapszemle

2016. 08. 12.

Menekülnek a németek a saját hazájukból

2016. 08. 12.

Németek Magyarországra költöznek – Menekülés Merkel menekültpolitikája elől címmel közölt összefoglalót a ZDF, a Daily Mail pedig egy Oroszországba menekült német családról írt riportot.

MAGYARORSZÁG KÖZKEDVELT CÉLPONTTÁ VÁLT

A ZDF hírportálján Németek Magyarországra költöznek – Menekülés Merkel menekültpolitikája elől címmel közölt összefoglalót, amelyben a szerző, Stephan Merseburger kiemelte: már régóta költöznek németek a Balatonhoz, mert ott olcsó az élet, és otthonosan érzik magukat, most viszont más okból telepednek le a tónál, mégpedig azért, mert Orbán Viktor magyar kormányfő olyan politikát folytat, amelyet hiányolnak Angela Merkel német kancellártól, jelesül „kerítést épít a migránsok ellen”.

balaton

Egyebek között hozzátette, hogy Orbán Viktor a nyugat-európai bevándorlási célországokban kialakult „bevándorlási társadalmak ellenmodelljeként fogja fel Magyarországot”, azt hirdeti, hogy

a „multikulti megbukott, a muzulmánok bevándorlása terrorral jár”, Magyarország viszont „harmonikus ország, amelyet eddig megkímélt a terror”

, és ezzel nemcsak a magyar lakosságnál „szerez jó pontokat”, hanem újabb „erős érveket” sorakoztat fel a Balatonhoz költözés mellett.

Hozzátette, hogy Magyarország csak az állami segítségre nem szoruló és keresztény emberek felé fordul „nyíltsággal és vendégszeretettel”, másokkal szemben viszont a „kérlelhetetlen bezárkózás” elvét követi, éppen ez tetszik annak a talán ezer németnek, aki a menekültválság miatt telepedett le a Balatonnál.

OROSZORSZÁGBAN IS FELTŰNTEK AZ „ELSŐ FECSKÉK”

Egy német család 2300 kilométert autózott, hogy Oroszországban menedékjogot kérjen azért, mert a migránsbeáramlás miatt már nem érzik biztonságban magukat Németországban – jelentette a The Daily Mail.

Az 51 éves Carola Griesbach és 45 éves férje, André VW lakókocsijukban a moszkvai Vörös téren táboroznak, miután elmenekültek Németországból.

Két lányukkal, Dominique-el és Julia-val, valamint négy unokájukkal együtt érkeztek Oroszországba.

Az orosz hatóságok azonban nem akarják őket elismerni menekülteknek, mert Németország biztonságos országnak tekintik.

A férj elmondta, az emberek azt hiszik, Németország demokratikus, holott nem az. A német társadalom erkölcsileg teljesen korrumpálódott és a német pontosság valamint bűnözésmentesség a múlté – olvasható a Daily Mailt szemléző 888.hu portálon.

polp

„Az orosz társadalom sokkal jobb, és Putyin sokkal jobb vezetőnek„ Putyin demokratikusabb vezető Merkelnél, hiszen a német állam sokkal korruptabb, mint az orosz” – fogalmazott egyértelműen a családfő.

A család először egy kis hotelben szállt meg, de miután elutasították menedékkérelmüket és a pénzük is elfogyott, a Vörös téren közadományból tartják fenn magukat.

A házaspár kijelentette, minden pillanatban készek munkát vállalni, ha helyet adnak menekültkérelmüknek.

A Németországból elmenekült család úgy fogalmazott, hogy véleményük szerint a németek a migránsok befogadásával segítik a Amerika közel-keleti háborúit.

Felháborítónak tartják azt is, hogy

a német média alig számol be a migránsok által elkövetett bűncselekményekről

és azt, hogy Németországban már a gyerekeket is szexuális oktatásban részesítik – olvasható a Daily Mail cikkében.

Magyar Idők

Megosztom:

,
Back to Top ↑