Cadmus fordítás Cadmus
Izrael

2016. 03. 28.

Mi a Moszad legveszélyesebb fegyvere, hogy megvédje Izraelt?

2016. 03. 28.

A „Voice of Israel” bemutatta a legveszélyesebb fegyvert, melyet a Moszad használ, hogy megvédje Izraelt.

Ez pedig nem más, mint a zsidó nő. Az „Al-Sawmaria News” szerint a zsidó női test a szervezet legfontosabb eszköze céljainak eléréséhez. Az izraeli bölcsek ezt támogatják, és szabad kezet adnak a szervezetnek, hogy felhasználják őket Izrael védelmének érdekében.

Ritsouron rabbi azt mondta: „a népünk hívő hazafi, ösztönöznünk kell a bomlást a nem zsidó társadalmakban, ahol a népen belül szorosak a kapcsolatok. Ha ezeket az elemeket gyengítjük, és egymás ellen fordítjuk őket, könnyen átvehetjük felettük az irányítást, és úgy irányítjuk őket, ahogyan csak akarjuk.”

A lap szerint az izraeli nő, a Moszad egyik alappillére, alkalmazzák őket a kémkedések során is. A nő számít a negyedik fegyvernek, a légi, a tengeri és a szárazföldi katonai járművek mellett. A kémkedést az izraeliek szerint ugyanis a kémeknek alapvető kötelességnek kell, hogy érezzék. A lap azt állítja, hogy ez Izraelben az önkéntes szolgálatra épül, továbbá biztosan állítja, hogy izraeli nők ezrei csinálják évente, mintegy előkészítő munkaként a Moszad számára.

Az hírügynökséget idézve, Izrael elismeri a kémnők munkáját, akik képesek őket szolgálni, hősként tekintenek rájuk. Szolgálatuk elismeréséért az izraeli kormány a Moszad vezetőjének helyettes pozíciójára nőt nevezett ki. Ez az első alkalom a Moszad létrejötte óta, hogy egy nő ezt elérte.

Orientalista.hu – Syriana

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑