Cadmus fordítás Cadmus
Haditudósítás

2017. 11. 30.

Nagy kiterjedésű területet szabadítottak fel az Eufrátesz-folyó nyugati partján (videó)

2017. 11. 30.

A Szíriai Arab Hadsereg és szövetségesei egy hét alatt egy nagy kiterjedésű területet szabadítottak fel az “Iszlám Állam” nevű terrorszervezet uralma alól Al-Bukamal és Al-Majadin között.

A Szíriai Arab Hadsereg Tigris Alakulatai keddre végül képesek voltak megtisztítani az “Iszlám Állam” nevű terrorszervezet kezén maradt katlant Al-Majadin és Al-Szalihijah között, ezzel felszabadítva az Eufrátesz-folyó nyugati partján fekvő egész területet.

Az orosz FAN TV (ФАН TB – ФЕДЕРАЛЬНОЕ АГЕНТСТВО НОВОСТЕЙ) tudósítói csatlakoztak a Tigris Alakulatokhoz a hadműveletük során az Al-Majadin és Al-Szalihijah közötti ISIS uralta katlanban, és ma reggel egy felvételt tettek róla közzé.

A Tigris Alakulatok jelenleg az ISIS terrorszervezet uralma alatt maradt néhány település megtisztításán dolgoznak az Eufrátesz-folyó völgyében.

Megjegyzés: A videó a FAN TV felvétele. Ha bemásolják a hírszolgálat teljes orosz elnevezését a youtube megosztóoldal keresőjébe, akkor több Szíriában készült hiteles harcéri felvételt tekinthetnek meg. A globális pénzhatalom ellenőrzése alatt álló nagy IT vállalatok blokkolják az orosz híroldalak elérhetőségét és tartalmait, cenzúrázzák a keresőprogramok hírkínálatát, főleg a Szíriával kapcsolatos információkat.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑