Cadmus fordítás Cadmus
Nap képe

2016. 07. 22.

A Szíriai Arab Hadsereg likvidálta a tizenkét éves gyerek gyilkosát (+18)

2016. 07. 22.

A Szíriai Arab Hadsereg egyik különleges alakulata a végzet azzal a terroristával, aki két nappal ezelőtt egy tizenkét éves palesztin származású aleppoi gyerek fejét vágta le – közölte a newlibanon.info.

A damaszkuszi vezetés nem bízta a Harakat Nur Al-Din Al-Zinkihez tartozó gyerekgyilkos sorsát a terrorszervezet által felállított bizottság ítéletére. A Szíriai Arab Hadsereg egyik különleges alakulata egy katonai akció keretén belül végzet Matin Abu Ahmad terroristával. – közölték tegnap este a hadsereghez köthető források.

matin likvidálva

A katonai akciónak a Számadás Művelet nevet adták amit valószínűleg a Tigris Alakulatok egyik csoportja hajtotta végre Aleppo egyik terroristák által megszállt kerületében.

Két nappal ezelőtt a nyugati és öböl-menti államok által támogatott iszalmista Harakat Nur Al-Din Al-Zinki nevű terrorszervezet tagjai lefejeztek egy tizenkét éves palesztin származású aleppoi gyereket.

Abdallah Issa az Aleppohoz közeli Handarat palesztin menekülttáborban élt. Egy aleppoi kórházból hurcolták el azzal a váddal, hogy a kormányerőket támogatja. A terroristák szelfi fotókat készítettek a a beteg fiúval, majd egyikük nevezetesen Matin Abu Ahmad brutális kegyetlenséggel levágta a fejét.

A sikeres katonai művelet nyilvánosságra kerülése után a utcára vonultak a Handaratban élő palesztinok és kormánypárti szimpátiatüntetést tartottak.

A terrorista likvidálása után egyre több újonnan létrehozott profil jelent meg a Facebookon (itt és itt) ami Matin Ahmad nevét és képét viseli.

Orientalista.hu – Sinoda

Megosztom:

, , , , , , , , ,
Back to Top ↑