Cadmus fordítás Cadmus
Lapszemle

2016. 04. 06.

Öt migráns áldozata lett a szerencsétlen kislány

A hétesztendős áldozat ellen elkövetett nemi erőszak ügyében vizsgálat folyik, egy másik esetben pedig még idejében érkezett az úszómester.

Az egyik eset még múlt hónapban történt a Hamburg Bahrenfeld negyedében kialakított menedékkérő-központban – írta a legnagyobb példányszámú német napilap internetes kiadása.

A bild.de információi szerint a mindössze 7 esztendős kislány sérelmére elkövetett nemi erőszakkal öt afgán bevándorlót gyanúsítanak. Ellenük egyelőre folyik a vizsgálat – erősítette meg a lap értesüléseit az üggyel foglalkozó hamburgi főügyész.

Arról egyelőre a lapnak sincs információja, hogy az erőszakot elszenvedő gyermek milyen nemzetiségű, ahogyan az állapotáról sincs hír.

A helyszín egyébként a ZEA irodaház volt, amelyet kifejezetten a tömegével érkezett migránsok elhelyezésére alakítottak át menedékkérő-központtá a Hansa-városban.

Szintén afgán migránsokat gyanúsítanak azzal az erőszakos cselekménnyel, amelynek áldozata ugyancsak gyermek. A brit hírportál írt arról, hogy Észak-Rajna Vesztfália tartomány Delbrück városának uszodájában, múlt pénteken két huszonéves afgán bevándorló egy 14 esztendős fiút akart arra kényszeríteni, hogy a szájával elégítse ki őket.

A fiú egyik barátjának szerencsére sikerült értesítenie az úszómestert, aki még időben szólt a rendőröknek, így a a két migránst elfogták.

Februárban az osztrák Kronen Zeitung rendőrségi információk alapján írt gyermek sérelmére elkövetett nemi erőszakról, melyet akkor egy iraki migráns követett el egy bécsi uszodában.

Magyar Idők

Sharing is caring!

, ,
Back to Top ↑