Cadmus fordítás Cadmus

Prémium linképítés: ha a keresőkben előkelő helyre van szükséged

Manapság webshopunk vagy honlapunk lehet bármilyen kiváló és minőségi, megfelelő keresőoptimalizálás nélkül az ismeretlenség homályában marad; ha valódi forgalmat szeretnél, a webes keresőkben előkelő helyre van szükséged!

Ilyenkor ér aranyat a Prémium Linképítés csapata, ami weboldaladat akár az online keresők – mint amilyen a Google például – első oldalára is hozhatja a megadott keresőszavakra. Ezeket a kulcsszavakat természetesen együtt alkotjuk meg, hogy relevánsak legyenek weboldalad profiljával.

Prémium linképítés Siófok

Egy egyszerű példa: ha egy játékboltod van Szegeden, célszerű a weboldalad a „játékbolt Szeged” vagy „játékbolt Szegeden” keresőszavakra optimalizálni, többek között, így ezekre a kifejezésekre keresve a Google az üzletedet az elsők között dobja majd fel a leendő vásárlóknak.

Manapság egyre inkább az Internetet használjuk tájékozódásra. Linképítő csomagjaink többek között megosztásokat a közösségi médiában és 1500-2000 karakteres PR-cikkeket foglalnak magukban.

Amennyiben a Prémium Linképítést választod,

biztosítunk, hogy a kihelyezett linkjeink legalább egy évig kint maradnak valamelyik koros (2-7 éves) weblapunkon.

Cégünk székhelye Siófokon található, azonban jellegéből adódóan képesek vagyunk keresőoptimalizálásra az ország egész területén. Sőt, akár a határon túl is! A weboldalunkon lévő elérhetőségek bármelyikén is keress fel minket, bizonyára találunk ideális linképítő csomagot számodra, továbbá a Google büntetésre is kínálunk megoldást!

Megosztom:


Back to Top ↑