Cadmus fordítás Cadmus
Esemény

2015. 02. 14.

Putyin érkezésének napján két szimpátia rendezvényt is tartanak

2015. 02. 14.

A sajtó egyes szereplőinek a mocskolódására a magyarok két rendezvény megtartásával reagáltak.
Az elmúlt egy hétben az eredeti rendezvényt életre hívó honlapunk és a Szabad Nemzet Egyesület visszavonta annak megtartását. Mi úgy gondoljuk, hogy a ruszofób provokátorok akik személyünket is kikezdték az általunk megtartani kívánt rendezvényt is leakarták járatni. MI ehhez nem akartunk asszisztálni ezért került lemondásra a megmozdulás.

Viszont tőlünk függetlenül február 17.-ére két szervezet két különálló rendezvényt tart Vlagyimir Putyin orosz elnök munkalátogatása napján.

Az első rendezvény : Zdrasztvuj Vova! – címmel van meghirdetve és az Eurázsiai Népszövetség szervezi
2015 február 17-én 18.00- tól – 19.30-ig
szimpátia megmozdulást, vonulással egybe kötve szeretnénk tartani Budapesten, “Zdrasztvuj Vova” néven – Vlagyimir Putyin Elnök úr látogatása alkalmából…
17.40- től gyülekeznénk Budapesten a Fővám Téren,
magyar, orosz, krími, és novorussiai zászlókkal, transzparensekkel, majd a Váci utcán keresztül vonulnánk, fáklyákkal, rendőri biztosítással a Vörösmarty térre, szökőkútnál beszédet mondunk magyarul, rövid beszédet mondana egy orosz szimpatizánsunk oroszul.
A megjelentekkel mécseseket, gyertyákat gyújtanánk a 2014 májusában történt ogyesszai oroszellenes pogrom áldozatainak, – valamint a Novorussia területén elhunyt civil és honvédő személyek emlékére.
Az itt lévő oroszországi médiát rendezvényünkről értesítettük.
Eurázsiai Népszövetség – www.eurazsiainepszovetseg.com

A második rendezvényt a MIKSZ és a Jogállamért Egyesület szervezi azonos helyszínre (Bajza utca 35. Orosz Nagykövetség) viszont a hamarabb kezdődik és tovább is tart.

2015. február 17. 16:00-tól – 19:30-ig
A rendezvény szervezői egy nyilatkozatot és átszeretnének adni a nagykövetség egyik munkatársának amiben kifejezik a magyar-orosz barátság fontosságát.
A rendezvényre itt lehet csatlakozni.

Orientalista.hu

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑