Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 10. 25.

Rabság, halál, Amerika

2016. 10. 25.

60 év. Ennyi telt el azóta, hogy a magyar nép megvívta szabadságharcát. Azt a háborút, melyet végül azért vesztett el, mert a “demokrácia legfőbb szövetségese”, az Amerikai Egyesült Államok elárulta és eladta a demokráciáért harcoló embertömeget  a kommunista vérebeknek cserébe némi gazdasági előnyért.

Szándékosan tettem azt a három szót idézőjelbe, igen. Ugyanis, az USA minden, csak nem a demokrácia szövetségese. Sőt, mint egy most kijött Wikileaks-akta mutatja, még csak nem is demokratikus. Egy olyan országról beszélünk, ahol az elektori rendszernek köszönhetően az embereknek valójában nincs tényleges szavazati joga, s ahol előre le van vajazva, hogy ki fogja nyerni a választásokat.

Ugyanakkor, ez az ország, ez a nem demokratikus, a szólásszabadságot, az élethez való jogot és még számtalan emberi jogot sárba taposó korrupt birodalom felhatalmazva érzi magát arra, hogy kioktassa a világot arról, hogy miről szól a demokrácia.

Lássuk csak, miről is szól ez a fogalom szerintük. Először is arról, hogy mindenben ők parancsolnak. Aztán mellette ott van a melegházasság, a gendersemleges mosdók, az oligarchák uralma, a kilencedik hónapig engedélyezett abortusz (mely során a teljes emberi öntudattal rendelkező csecsemőt úgy ölik meg, hogy felvágják a fejét, majd egy gép kiszívja az agyát),a “safe place”-eknek nevezett őrület – és persze egy jó nagy adag keresztényellenesség.
Ami viszont kimaradt belőle: a sajtószabadság, a vallásszabadság, a szabad véleménynyilvánítás joga, a választáshoz való jog, és még sok egyéb.

Egy olyan országról beszélünk, ahol a legesélyesebbnek tartott elnökjelölt (akiről mellesleg egyik hatalmas botrány derül ki a másik után – igen, Hillary Clintonról beszélek) nyíltan kimondhatja, hogy végezni kell azokkal az erőkkel, melyek nem őt, s nem az ő ideológiai vonalát támogatják. Ahol az embereket csak azért kirúghatják az egyetemükről vagy a munkahelyükről, mert fel mertek tenni a közösségi oldalakra egy a homoszexualitást, feminizmust, vagy liberalizmust elítélő bibliai igét.

Ez a gonosz birodalom az, mely ma is a világ csendőrét játszva próbál “demokráciát” teremteni (értsd: a saját diktatúráját kiterjeszteni), nem csak Magyarországon, de Szíriában is.

Célja elérése érdekében nincs számára akadály. Milliók elárulása, vágóhídra adása? Nem probléma! Iszlamista terrorszervezetek támogatása? Nem probléma! A szövetségeseik szörnytetteinek eltussolása, vagy az ellenfeleikre kenése? Nem probléma! Minden megengedett a cél érdekében.

Ennek szellemében folytak le az 56-os események úgy, ahogy megtörténtek, és emiatt láthatjuk Szíriában is azt, amit. Most éppen azt, hogy mindenért Assad és Oroszország a hibás, ami Aleppóban történik.

Háború folyik Aleppóért. Az egyik oldalon áll Szíria és Oroszország. A másik oldalon az USA által erőteljesen támogatott Nuszra Front, mely valójában az al-Kaida “jogutódja”.

Igen, ők robbantották fel a World Trade Centert századunk első évében – de mindez Washingtont nem érdekli. Vagy talán a 9/11 az amerikai kormányzat megrendelésére történt…? Ki tudja? Van ebben is ráció… Így megtámadhatták Irakot a nem létező atomfegyverekre hivatkozva.

Na most ez a Nuszra éppen vígan használ emberi pajzsként pár százezer szír túszt, akik bennragadtak az általuk megszállt területeken. Persze, ez az Egyesült Államokat és csatlósait a legkevésbé sem zavarja. Még akkor sem, amikor a szerencsétlen szökni próbálókat halomra lövik ezek a vahabita terroristák. De ha az ostrom közben pár ilyen túsz meghal – na akkor hirtelen ajvékol a CNN-től kezdve az RTL-ig minden és mindenki, hogy az oroszok meg a kormányerők civileket gyilkolnak, meg persze “ártatlan” “lázadókat”, akik azon kívül, hogy sorozatgyilkosok, igazán semmit nem követtek el.

Mindeközben persze mind a “lázadó” terroristák, mind a NATO légiereje vígan gyilkolássza azokat a civileket, akik az Assad által már felszabadított területen élnek. Rendőrségek, iskolák, kórházak… De persze erről nem szól a fáma. Ahogy arról sem, hogy szaúdi és katari barátaikkal együtt a jenkik hány tízezer ártatlan civilt gyilkoltak meg Jemenben az utóbbi időszakban. Ugyanis,(szerintük) ezek mind mocskos disznók voltak, akik nem akartak egy kis demokráciát.

Szép, ugye? Na ez az az Amerikai Egyesült Államok, amiről még mindig sokan azt gondolják, hogy szövetségesünk. Pedig nem az, s nem is lesz soha. Ez a birodalom egy borzadály. S mikor elbukott, az emberek örvendezni fognak, s azt mondják: “Elesett, elesett a nagy Babilon”, mely megnyomorította a világot, s rákényszerítette nemzetek sokaságára aberrált, istentelen, sötét értékrendjét.

Orientalista.hu – Crusader

Megosztom:

, , , , , , , , ,
Back to Top ↑