Cadmus fordítás Cadmus

Saunier Duval kazánok és a gyártó története

1993-1996 között a Saunier Duval kazán márka képviselői tárgyalásokat folytattak a magyar piacra való betörésről, és hosszas tanulmányokat folytattak arról, miként lehet egy ilyen nagy múltú cég sikeres hazánkban. Ugyanakkor a kelet-európai országokban is folyt a terjeszkedés, de végül 1997-ben megalakult a Saunier Duval Magyarország Rt. 1997 áprilisában már részt is vett az országos Aquatherm Kiállításon, ahol szinte mindenféle kategóriában és teljesítményben elég magas színvonalon ismertette meg magát a nagyközönséggel.

Ezzel megalapozta a piaci versenyképességét hazánkban.

2001-ben történt egy kisebbfajta tulajdonosváltás. A Villant Csoport részesedést szerzett a Saunier Duval-ból. Filozófiájuk volt, hogy a multinacionális cég leányvállalataként ellátási biztonságot és hosszútávú jelenlétet garantáljon.

A Saunier Duval kazánok versenyképességét a rendkívül kedvező ár/érték arányával, valamint a kiegészítő egységek és tartozékok széles választékával biztosítja.

Országos szervízhálózatuk kiépülésével a legszélesebb körben kínálják az azonnali kiszolgálást. A garancia sem utolsó szempont.

A Saunier Duval kazánokhoz 15 év alkatrész ellátási kötelezettséget és 1+2 éves garanciát biztosítanak.

Magyarországon 13 éve még senki sem hallott a Saunier Duval kazánokról, 2003-ban pedig már a fali gázkazánok piacában vezető pozíciót ért el. A tudatosan kiépített szervizhálózat, az elérhető alkatrészek, és a profi csapatnak köszönhető, hogy ennyire népszerűek napjainkban a Saunier Duval kazánok. Szinte minden szegmensben értek ez kimagasló eredményeket köztük, ami nem utolsó szempont egy kazánoknál, a formatervezési díjat is.

Megosztom:


Back to Top ↑