Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

Vélemény

2015. 02. 28.

Soros Gyuri bácsi az “úgymond” szíriai forradalom egyik hivatalos főszponzora aggódik

2015. 02. 28.

 Csak nehogy ez is ENSZ titkár akarjon lenni az analfabéta katari Hamad után, aki már jelentkezett is e “dicső” állásra.. Az ENSZ titkárok szoktak mást sem csinálni csak aggódni! ha valami nem úgy megy ahogy uraik és alkalmazóik szeretnék..

Nem is olyan rég járta körbe mind a fősodrású, mind az alternatív médiát az a hír, hogy Soros György elkezdett aggódni Európáért.

Elkezdett aggódni az a gátlástalan bűnöző, az a pénzügyi spekuláns, az a cionista “főpap”, aki országokat és tőzsdéket dönt romba pénzügyi és “szellemi” manipulációival.

Elkezdett aggódni.

Nos.

Ha Soros György elkezdett aggódni, az jó hír. Legalábbis számunkra. Ugyan is ha Soros György aggódik, akkor az csak azért történik, mert nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő szeretné. Nem úgy őrölnek a malmai, ahogy ő szeretné. Nem úgy alakulnak a gátlástalan pénzügyi manőverei, ahogy ő szeretné. Ha pedig nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő szeretné, akkor az minden tekintetben jó, szinte mindenkinek.

Jelen esetben Európának, hiszen Európáért aggódik.

Biztos is. Majd pont az apokalipszis kovácsa fog Európáért aggódni. Kizárt dolog. Csak magáért aggódik és a maga profitjáért. Nem tud annyit kivenni az európai malmaiból, mint amit elvárt.

Erre mit szándékozik tenni?

“Soros György lehet az Ukrán Nemzeti Bank elnöke.”

Beveszi ezt még valaki, hogy Ukrajnában alulról szerveződő forradalom történt annak idején a Majdanon Kijeveben?

Beveszi ezt még valaki?

Beveszi ezt még valaki az azóta eltelt történések tükrében?

Gondolkodjunk már!

Észbontó!

Soros György az Ukrán Nemzeti Bank élén.

Persze! Tökéletes! Az eus milliárdok Ukrajna megsegítésére szépen bele Soros György zsebébe, aztán már nem is kell aggódni!

Valószínű, hogy soros György azonnal befejezné aggódását, miután 280 százalékkal megemelkedett az ukrán gáz lakossági ára. Megérkeznek az IMF törlesztések a zsebébe, meg persze a milliárdos eus támogatások.

… és ez mind szépen bele a zsebébe az eus adófizető polgároktól úgy, hogy megcsinálták a nagy “alulról szerveződött” kijevi kormányváltást!!

Beveszi ezt még valaki, hogy jobb a mostani kijevi junta, mint annak idején Janukovics ? Jobb Soros György, mint Janukovics?

Vicc az egész.

Szomorú vicc.

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑