Cadmus fordítás Cadmus
Lapszemle

2016. 12. 28.

SZENZÁCIÓ: Obama a világ legantiszemitábbja a most közzétett Top 10-es Wiesenthal-listán

2016. 12. 28.

A Simon Wiesenthal Központ ma közzétett tízes világlistáját „a zsidó-gyűlölet és Izrael-ellenes incidensek legrosszabb kitöréseiről”.- közölte a The Jerusalem Post

E „zsidó emberjogi szervezet”  Obamát helyezte az első helyre, amiért kormánya ENSZ nagykövete  pénteken az ENZ Biztonsági Tanácsában tartózkodott az izraeli megszálló telepesek elítélő határozata elfogadásában.

Wiesenthalék szerint ezzel a határozattal „kitörölték a zsidó történelmet”.

(Megjegyzés: Obama elnök – a világ idei csúcsantiszemitája – emlékezetesen beleröfögött abba a magyar belügybe, hogy Hóman Bálintnak állhasson-e szobra Magyarországon.)

A világ második csúcsantiszemitája holtversenyben Jeremy Corbyn, a brit Munkáspárt elnöke, és Jenny Tonge bárónó, brit palesztinbarát politikus. Corby korábban a Hamaszt és a Hezbollahot barátinak nevezte.

A harmadik helyen Franciaország áll, amiért a francia kormány lett az első európai uniós kormány, amely kötelezően előírta, hogy minden izraeli árucikket eredetének megfelelően címkézzek, ha azt a zsidó állam 1967-es határai mögött hozták létre.  (Az EU irányelvet dolgozott ki a címkézés bevezetésére.)

A nyolcadik Margot Wallström svéd külügyminiszter, amiért ő „a terroristák és nem áldozataik” miatt aggódik. (A nemzetközi jog szerint minden eszközzel fel lehet venni a harcot a megszállók ellen.)

Lovasistvan.hu

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑