Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2021. 08. 29.

Szíria földje szent, amit mártírjaink vére öntözött

2021. 08. 29.

Keserves, az áruló arab monarchiák olaj dolláraiból felfegyverzett kannibálok ellen az utolsó töltényig vívott harcban esett fogságba Jahja Adnan Al-Shughri tizedes, a Szíriai Arab Hadsereg katonája az Al-Rakka tartományi Al-Tabaka légi támaszpont életben maradt védői közül. A szíriai Lattakia tartomány szülöttét a megszálló wahhabi fegyveresek összeverték és megbilincselték, a gazemberek egyike a hátára ült a földön és szokásuk szerint elkezdték filmezni a kínzást.

Miután szemei előtt kivégezték egy bajtársát, követelték tőle, hogy mondja ki: “Az Iszlám Állam (DAESH) örökre fennmarad.”

Mielőtt fejbe lőtték volna a neki szánt lőszerrel, ő büszkén és öntudatosan, könyörgés és megalázkodás nélkül gyilkosai szemébe nézett! És bátran ezt válaszolta:

“ISTENÜNKRE EL FOGJUK TÖRÖLNI!”

A kép hős mártírunk életének utolsó pillanataiban készült, tekintete olyan, mint a katonáké, akik megmentették Szíriát a sivatagban bujkáló gazemberektől és hasonló történeteket mondanának el, olyanokat mint az övé, akik nem hajtottak térdet és megóvták Kelet-Szíria népét a beözönlő wahhabi hordák mészárlásától és a rabszolgaságtól, azoktól akik szórakozásból erőszakolnak meg nőket és gyerekeket és a haláluk utáni jutalomban, a szüzekkel való túlvilági üzekedésben reménykednek, ahogy ezt korlátolt felmenőiktől hallották.

Az ilyen beteg elmék úgy viselkednek, mintha nem lett volna a mennyekből eredő kinyilatkoztatás, sem egy isteni hírnök, aki mindezeket megjövendölte.

A romlott kalifátusuk elbukott, hála sok százezer hősi halottunknak, valamint sok százezer sebesültünk áldozatának és fogságba került bajtársunk türelmének és kitartásának.

Köszönhetően sok ezer százezer gyászoló édesanya és özvegy könnyes imáinak, köszönhetően sok százezer szíriai gyermek patakzó könnyeinek, akik édesapa, édesanya és idősebb testvér nélkül maradtak, hazánk történetének ez a mocskos fejezete véget ért, amit nem szabad megengedni, hogy valaha is visszatérjen, nem számít, hogy mit kell érte feláldoznunk…

Az élet szép, azonban még szebb, ha méltósággal ártatlanok kiontott vére nélkül élhetjük, független attól, milyen vallásúak, milyen származásúak vagy nemzetiségűek.

Nyugodj békében a többi mártírral és szenttel Testvér, mi hősünk! Itt vannak még élő bajtársaid, akik teljesítették a hazánknak tett esküjüket. Itt, édes hazánk földjén irtották ki Ibn Tajmijjah és Muhammad Bin Abdul Wahhab “Iszlám Államát” a létezésből a legendás Szíriai Arab Hadsereg katonáinak bakancsai alatt!

Irgalom adassék a te tiszta lelkednek és minden ártatlan mártírunk lelkének!

Megjegyzés: A kép a mártír Al-Shughri tizedes életének utolsó földi pillanataiban készült, mielőtt lelke utat talált a Kegyelmes Istenhez.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Forrás: Syria is the cradle of civilizations

 #Syria_is_sacred_soil_with_the_blood_of_martyrs

#The_word_is_a_bullet_in_the_face_the_oppressors

 

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑