Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 02. 28.

“Szíriai forgatókönyv Kelet-Ukrajnában?

2015. 02. 28.

Az ukrán elnök szerint a helyzet a szíriai polgárháborúra hasonlít. „Az ellenség továbbra is Ukrajna destabilizálására játszik. Nem kell neki Doneck vagy Luhanszk. Az ellenség fő terve az, hogy a szíriai forgatókönyv valósuljon meg, ahol úgynevezett lázadók megszálló erők segítségével destabilizálják az országot” – véli Petro Porosenko.” – írta a Magyar Nemzet online.

Tényleg félelmetesen hasonlít a szíriai válság az ukrán válságra, csak pont fordítva! hisz mind az a kegyetlenség és elnyomás amivel vádolták nyugaton a szíriai államot, azt ma a nyugat által létrehozott új ukrán állam elkövet az orosz civilek ellen keleten. csak hogy a nyugati médiában, Ukrajnában a terrorista elnyomó báb államot védelmezik, és olyan túl fizetett alkalmazottakat dicsérgetnek mint Porosenko meg a többi bűnöző körülötte, Szíriában meg az Al-Kaidát amit hol lázadóknak, hol szabadság harcosoknak hívnak.

Nagyon nagy a képzavar! Oda és vissza is!

Kedves Petro Porosenko!

Eddig én úgy tudtam, hogy az atlantista és cionoista főnökeid szerint Szíriában forradalom van. Igazságos, alulról szerveződő kormányellenes és diktatúra ellenes forradalom. Erről eddig “nem” is tudtam, hogy Szíriában ellenséges erők állomásoznának, akik a független Szíriai állam destabilizálására törekednek. grin hangulatjel Nahát, nahát! Micsoda fantáziája van kedves Péternek. Vajon miből jött ez hihetetlen összehasonlítás? grin hangulatjel Talán van valami valóságalapja? Na, miket tud kedves Péter? grin hangulatjel Micsoda információi vannak?

Úgynevezett lázadók vannak Szíriába? Nem mérsékelt szíriai ellenzék? Eddig, mintha erről beszéltek volna a főnökeid! Éppen most fognak több ezer lázadót kiképezni Obama katonái. Éppen most fogják újabb nehézfegyverekkel ellátni a “békés” szíriai “ellenzéket”.

Kedves Péter! Ezért a kiszólásodért elképzelhető, hogy nagy dádát fogsz kapni, bár szerintem neked már annyi, a csokigyáraiddal együtt. Biztos vagyok benne, hogy nemsokára kihúzzák a szőnyeget a lábad alól és a történelem úgy fog rád emlékezni, hogy “Péter és a csokigyár.”

A nagy mese, amikor a csokigyáros azt hitte, hogy istent fog játszani Ukrajnában.

A jövőben óvatosan az ilyen fantáziadús kijelentésekkel, hogy Ukrajna szírializálása, mert a végén még kiderül az igazság!

Vagy most úgy kéne fogalmaznunk, hogy visszanyal a fagyi?

Milyen érzés egy olyan országban élni, ahol egy másik nagyhatalom a végtelenségig támogatja a “felkelőket” a “forradalmárokat”? Na milyen?

Igazságtalan érzés mi?

Csak van egy óriási hiba az összehasonlításodban az igazságon túl!!!!!

Addig, amíg a kelet ukrajnai “felkelők” Szent György zászlaja alatt harcolnak a 80% százalékban orosz lakta saját területeikért, addig a híres szíriai “ellenzék” több, mint nyolcvan országból toborzott terrorista zászlóaljak alatt csoportosulnak és négy éve mészárolják le brutális módon az addig békében élő vallási felekezeteket és békés lakosságot, mert aki nincs velük, az ellenük van.

Óriási különbség van, hogy ki miért is harcol!

A Szíriai Arab Hadsereg a független Szíriáért!

A terroristák és a “békés” szíriai ellenzék a zsoldjukért és a gazdáik parancsáért!

Az ukrán szeparatisták pedig …..

 Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑