Cadmus fordítás Cadmus
Közel-Kelet

2017. 06. 29.

Szíriai mondás: “Ha hazug vagy, akkor jó emlékezetre van szükséged”

2017. 06. 29.

Az USA védelmi minisztere az állította, hogy az Al-Shairat légi bázis súlyos károkat szenvedett azután, amit ő “sikeres” Tomahawk csapásnak minősített.

Itt van egy idézet a korábbi amerikai védelmi minisztertől: “A védelmi minisztérium értékelése az, hogy a csapásban megsemmisültek vagy megrongálódtak az üzemanyagtároló létesítmények és lőszerraktárak, a légvédelmi rakétaállások, valamint Szíria üzemképes katonai repülőgépeinek 20 százaléka.

A szíriai kormány elvesztette a képességet, hogy a Shairat légi bázison üzemanyaggal töltsön fel és újrafegyverezzen repülőgépeket és ezen a ponton az itteni kifutópálya haszontalan katonai érdek.”

Tegnap a Pentagon bejelentette, hogy ilyen fegyverek használatára utaló aktív előkészületeket észlelt a szíriai Shairat katonai repülőtéren.

Hölgyek urak, álljunk meg egy szóra. Azt gondoltuk, önök biztosan elintézték, hogy a repülőteret egyáltalán nem, vagy legalább ilyen vegyi fegyverek használatára alkalmatlanná tették?!

Vagy korábban hazudtak azzal a szíriai nyilatkozattal kapcsolatban, hogy a támadó robotrepülőgépek 60 százaléka nem érte el célját/le lett lőve, vagy most hazudnak. Mindkét esetben ezek a hölgyek urak hívhatják magukat hivatalos tisztségviselőnek és ezután hazudhatnak a saját adófizetőiknek, azonban ezzel nem teszik igazzá a hazugságaikat.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑