Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2017. 12. 14.

Teljes a sötétség egy fősodratú amerikai lapnál

2017. 12. 14.

Mindeddig a szíriai háború során elég sok idiótát láthattunk, akinek megengedték, hogy különböző (elektronikus és nyomtatott) médiafelületeken publikálják írásaikat; azonban nem rég olvashattunk egy “remekművet”, amely az egyik legidiótább firkálmány mind között.

A “The New Yorker” nevű sajtótermék az egyik legjobban bejáratott szerzője cikkét tette közzé, aki 1988 óta “alkot”.

A publikációban a szerző azt állítja, az Amerikai Egyesült Államok kormánya felkészült rá, hogy elismerje a jelenlegi szíriai politikai vezetést, egészen 2021-ig.

Egy pillanatra hagyjuk figyelmen kívül a tényt, hogy a szíriai vezetés nem idegen kormányzatoktól (vagy nemzetekfeletti érdekcsoportoktól) kapja a legitimációját, hanem egyedül csak a saját népétől. Tegyünk félre most minden szíriai érvet, az összest; tegyük fel ennek a megosztásnak az érdekében, hogy “The New Yorker” újságírójának igaza lehet.

Emlékeztette valaki a The New Yorker szerkesztőségét, és az újságíróit, hogy az USA kormányzata nagy valószínűséggel ki fog cserélődni 2020 novemberében?! És magának Trump elnöknek is át kell esni egy elnökválasztási procedúrán egy évvel a “szíriai vezetés elfogadott hivatalban maradásának” vége előtt?!

“Fősodratú” média idióták…!

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

 

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑