Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

Vélemény

2015. 09. 23.

Terrorizmus elleni harc amerikai módra

2015. 09. 23.

2001. szeptember 11-én, miután lebontották a manhattani felhőkarcolók ikertornyait és egy melléképületét, az akkori amerikai elnök a világgal összefogva hadat üzent a terrorizmusnak.

Bár szinte az összes elkövető hivatalosan is szaúdi volt,

az USA lerohanta Afganisztánt,

az USA lerohanta Irakot,

az USA lerohanta Líbiát,

az USA lerohanta Szíriát,

az USA puccsot hajtott végre Ukrajnában háborút generálva Ukrajna keleti felén,

és a terrorizmus, a szeptember 11-e óta eltelt 14 év alatt nem hogy csökkent, hanem évről évre csak növekszik és burjánzik.

A terrorizmus nem hogy csökkent az eltel 14 év alatt, hanem azóta már alakult egy terror”állam” is a Közel-Keleten és jelen pillanatban népvándorlás indult meg Európa irányába az USA közel-keleti háborúi és az ezt generáló terrorhullámok miatt.

2001. szeptember 11-i események után, szinte minden ország elköteleződött a terrorizmus elleni harcban, 100%-ra fokozták a biztonsági intézkedéseket a veszélyeztetett országokban, így Európában is.

Ehhez képest most boldog-boldogtalan átjöhet Európa határain, és ez propagálva is van az EU által, és azok az országok, akik ezt nem tartják jónak, vagy lezárják határaikat és ellenőrizni szeretnék a népvándorlásban résztvevőket, azok pellengérre vannak állítva.

Nagyot változott a világ szeptember 11-e óta.

Úgy tűnik, hogy az eltel 14 év minden lépése egy nagy színjáték volt az USA részéről, vagy ha nem, akkor minden épeszű embernek és európai országnak el kell gondolkoznia azon, hogy az eltelt 14 év alatti amerikai külpolitika rendkívül kártékony és rossz mederben halad, mert eddig csak pusztulást, romokat, terrort és halált hagyott maga után.

Nem csökkent, hanem szinte hatványozottan nőtt az eltelt 14 év alatt a terrorizmus és a terrorveszély.

Ha Európa továbbra is engedi, hogy ez a 14 éves degenerált amerikai külpolitika irányítsa döntéseit, akkor tényleg halálra van ítélve Európa öreg kontinense.

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,




Back to Top ↑