Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 04. 20.

Tisztelet a tabakai légi bázis hős mártírjai előtt

2018. 04. 20.

Az Al-Tabaka légi bázis és a 17. Hadosztály több szíriai katonáját terroristák lőtték tömegsírba, amelyet nem rég fedeztek fel.

Ezek a katonák akkor vesztették el a kapcsolatot a parancsnoksággal, amikor visszavonultak az utolsó állásaikból a 17. Hadosztály bázisán és ISIS terroristák fogságába kerültek.

Nem szégyelljük a mártírjainkat, nem buktak el, a haláluk után felemelkedtek a mennybe a hazájuk nevében. Bolond, aki azt gondolja, hogy egy háború lehetséges veszteségek nélkül, azonban ez nem változtat a tényen, hogy akik nem méltók az életre, megölték azokat, akik az emberek legjobbjai közé tartoztak. De megbosszulták őket a fegyveres erőik, amiért életüket adták, hogy megvédjék az értékeiket, azonban ez még nem elég.

A mártírjaink, a hőseink, a katonáink és állampolgáraink nevében esküszünk, hogy a terrorizmusnak nem lesz helye Szíriában és teljesen ki fogjuk irtani.

A hőseink nem kértek kegyelmet és nem könyörögtek az életükért és a Szíriai Arab Fegyveres Erők nem fognak irgalmazni a megszálló terroristáknak és nem adnak nekik esélyt a könyörgésre. Egy lövedék egy vahhabita terrorista koponyájába többet használ az emberiségnek, mint „emberjogi aktivisták” ezer verse.

Bocsánatot kérünk a hős mártírtól, Omar Mukhtartól
És a költők fejedelmétől Ahmad Shawkytól;
Csak kölcsönözzük sorait, hogy méltón emlékezzünk és meggyászoljuk Al-Tabaka minden mártír védőjét!

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑