Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2017. 04. 30.

Vajon melyik iszlamista szervezetet támogatja Allah?

2017. 04. 30.

Nem titok, hogy a propagandájuk alapköve, amit a vahhabita terroristák használnak, hogy több támogatót szerezzenek, a vallás és a szektás gyűlölet. Nem vagyunk vallási témájú oldal, azonban van amin nem tudunk segíteni, csak csodálkozni rajta:

A vahhabita terroristák egész Szíriában egymás ellen harcolnak, Damaszkusz tartománytól egészen Aleppoig, és ez néhány kérdést vet fel.

Ha az állításaik igazak, akkor kivel van Isten? Akkor kicsodát lehet közülük mártírnak nevezni és kit gyilkosnak?

Ha a szaúdi vahhabita szónokok állításai igazak, akkor kinek az oldalán harcolnak most a mennyek angyalai? Amióta ezek a szónokok azt állították, hogy a mennyek angyalai segíteni fogják őket a Szíriai Fegyveres Erők ellen?

Ami jelenleg Szíriában történik, valószínűleg a szíriai háború legfontosabb szakasza; mára az állítás nem érvényes, miszerint a „felkelés” Szíriában egy szunni lázadás, mert az összes harcoló militáns csoport azt állította, hogy ők a szíriai szunni muszlimok megmentői; ellenben a tény az, hogy Szíria meglévő lakosságának majdnem 75 százaléka a szíriai kormány ellenőrzése alatt lévő városokban és településeken él, ahol majdnem normális életet élhetnek, azonban a legfontosabb, egy életet teljes nyugalomban és rendben, amit a Szíriai Arab Fegyveres Erők állományában szolgáló fiaik és lányaik biztosítanak számukra, az ország összes nemzetiségéből és vallási felekezetéből.

Nyissák ki a szemüket, az ellenséges ideológiát a Szaúd-Arábiából származó vahhabita szemét hozta be Szíriába, azelőtt a szíriai társadalomban nem volt gyökere, és a jövőben soha nem fogja uralni a szíriai társadalmat.

Felkérünk mindenkit, hogy maga keresse a válaszokat a fentebbi kérdésekre.

Ma, az egész világnak tudatában kell lennie, hogy csak azok a térségekben vannak biztonságban az emberek, amelyeket a Szíriai Arab Fegyveres Erők ellenőriznek.

Utóirat: A „Syrian Arab Army” oldal szerkesztői remélik, hogy ezt a megosztást nem értelmezik félre, főleg arra utalnak benne, hogy milyen hamis az álca, amit az ellenség a Szíria elleni agresszió okainak leplezésére használ, és az álca, hogy szakad széjjel nap, mint nap.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑