Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 01. 23.

20 egyetemista halt meg a merényletben mégsem siratja őket a világ

2015. 01. 23.

A nyugat szemében “mérsékelt ellenzék” pokolgépes merényletet hajtott végre Homsz városban.

Nem Franciaország, hanem Szíria.
Nem Párizs, hanem a homszi Ikrima negyed
Nem 12 halott, hanem 20 mártír és 20 sebesült.
Nem a Charlie Habdo felé tartottak, hanem az egyetemük felé.
Nem a prófétákat rajzolták megalázó sértő módon, hanem a jövőjüket, a háború, az őrület, meg a nyugat által támogatott és irányított terrorizmus ellenére.

Ők nem Charlie-k… Ők Szíria! És miattuk egyetlen egy tüntetés sem lesz egyetlen egy nyugati városban sem. Mert ők nem Charlie-k.
Őket a main stream media által agy mosott 2 millió párizsi tüntető nem fog megsiratni. Senki sem fogja leváltani a profilképét arra, hogy: Én is “Ikrima” vagyok, én is Szíria vagyok.
Őket nem kell siratni, mert az átlag nyugati ember úgy gondolja: Úr Isten, Szíria úgy is háborús övezet, a sok hülye arab úgy is csak ahhoz ért, hogy egymást gyilkolja! Állítják ezt annak ellenére hogy a terroristák több mint 80 országból származnak, és nagy részük nem csak hogy nem is szíriai, de nem is arab!

Senki sem emlékszik már rá, hogy pár évvel ezelőtt Szíria volt a világ egyik legbiztonságosabb, de ami fájdalmasabb az hogy senki sem akarja belátni, hogy a nyugati politikai elit felel az egészről, és első sorban ő felel a párizsi merényletről is!

Ő értük senki sem fog gyertyát gyújtani ma este Párizsban, sem Londonban, de még New-York-ban sem, pedig mindegyik város lakossága tapasztalta már saját bőrén ugyanazt a terrorizmust ami ma Szíriában pusztít.

 orientalista.hu – Szíriai Hírek

Megosztom:

,
Back to Top ↑