Cadmus fordítás Cadmus
Szíria

2020. 10. 24.

Iráni kereskedelmi központ nyílik Damaszkuszban

2020. 10. 24.

Az Iráni-Szíriai Kereskedelmi Kamara elnöke vasárnap bejelentette az új Iráni Kereskedelmi Központ átadását Damaszkuszban.

Kiwan Kashefi, a kamara elnöke vasárnap kijelentette, hogy a központot az Iráni Kereskedelmi és Mezőgazdasági Kamara nyitotta meg és szerelte fel. Az új kereskedelmi központ 4000 négyzetméter alapterületű és Damaszkusz központi szabadkereskedelmi zónájában található.

A kamara elnöke szerint a az új központ 12 szintes, melyből 2 szint rendezvényekre és kiállításokra van fenntartva. A többi szinten pedig szállítással, kereskedelemmel, banki ügyekkel és biztosításokkal foglalkozó cégek kapnak helyet.

A szíriai fővárosban nyíló iráni kereskedelmi központ azt is lehetővé teszik, hogy különböző kereskedelmi kamarák tartsák egymással a kapcsolatot. Damaszkuszon kívül Aleppóban, Lattakiában és Homsz városokban lévő kereskedelmi kamarákkal.

Kashefi szerint a központ megnyitásával élénkülni fog a kereskedelmi tevékenység Szíria és Irán között, hiszen jelenleg 24 iráni cég jelezte részvételét a központban. Ezzel reményei szerint kiépül egy kapcsolat a szíriai és az iráni magánszektor szereplői között. Szíria ettől azt reméli, hogy az Irán irányába történő exportja 2020 végére eléri az egy milliárd dollárt.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Al-Masdar News)

Megosztom:

, , , ,




Back to Top ↑