Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

    • No results available
  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

A Windex folyadékhűtők alkalmasak ipari célokra is

Nagyméretű irodaházak, vagy tágas raktárépületek fűtése vagy lehűtése egy külön tudományág, mely eltér a szokásos lakásokban alkalmazott klíma-technológiáktól.

A kivitelezés alapjai meglehet ugyanazok, de a módszerek eltérőek.

A szempontok kimeríthetetlenek, amikor egy ipari létesítmény klímájának tervezéséről van szó. Hol menjenek el a szerelvények, s mekkora a komfort tér, amit fűteni kell? Hűtő vagy fűtő klímaberendezés szükséges? Vagy csak az egyik? A hőleadók elhelyezése az épületen kívül, vagy esetleg a tetőn lesz?

Mekkora kapacitású a maximális teljesítménye a rendszernek, melyet a szakember-gárdának tervezni kell? Első lépésben tehát, a gépészeti tervezésben egy rátermett cég felkutatása, akinek megfelelő tapasztalata és rutinja van, s képes az összes paramétert figyelembe véve a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot adni. Cégünk honlapján megtalálja a hőcserélő és hőleadó szerelvényeket. Windex folyadékhűtőink tökéletesen alkalmasak az univerzális célú felhasználásra, az ipari klíma területén, raktárépületek vagy irodaházak hűtéséhez használt rendszerekhez.

Tekintse meg weboldalunk kínálatát, s válogasson a lehetőségek közül, melyet cégünk tud felajánlani az Ön számára. Közintézmények, hotelek és panziók közkedvelt felhasználási területei hőleadóink vagy folyadékhűtőink számára. Vállalatunk termékeinek legnagyobb erőssége ezeken a területeken a gyors reagálás a különböző fűtési, valamint hűtési igényekre. Hátránya a lassú felülethűtésekkel szemben, hogy szükség van a folyamatos levegőmozgatásra, amely némi hanggal jár.

Windex hőleadóink szerelését tekintve többfajta kialakításúak lehetne, úgyis mint: lábon álló, azaz parapet, vagy szintén az előző kialakítású, de mennyezet alatti, illetve lehetséges magasoldalfali (ugyanúgy, mint a hagyományos split klíma) kialakítású. Létezik továbbá álmennyezetbe süllyesztett, vagy kazettás, mennyezeti, légcsatornázható kialakítású berendezés is.

A Windex cég 20 éves múlttal és több, mint 40 éve a szektorban tevékenykedő mérnöki gárdával rendelkezik.

Termékkatalógusunkban megtalálható berendezések az összes igényt lefedik a helyiségek központi légkondicionálására szolgáló berendezésekből, mind kereskedelmi, lakossági és ipari felhasználásra.

Erős oldalunk a gyors válaszadási képesség célzott és a magas egyedi igényekhez igazítva, különösen nagy teljesítményű berendezések esetében.

Az általunk gyártott berendezésekre jellemző a gyors és precíz munkavégzés, illetve az ügymenet követése az ajánlatoktól az anyag átadásáig, hogy a teljes ügyfélkör maximálisan elégedett legyen. Ugyanez a pontosság jellemzi a Windex csapatát az értékesítés után is, hisz nagy tapasztalattal és bizonyított szakmai tudással rendelkezik.

Megosztom:


Back to Top ↑